Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 20 jun 2019

Spider-Man: Far From Home krijgt uitgesproken eerste reacties

Je zou verwachten dat Marvel zich na het grandioze Avengers: Endgame wel even gedeinsd zou houden, maar niets is minder waar. Begin volgende maand komt namelijk de nieuwe Spider-Man film uit. Of deze film net zo goed gaat scoren als Endgame valt nog te bezien, maar de eerste reacties zijn in ieder geval erg positief.

Spider-Man: Far From Home – de eerste reacties

Toen enkele maanden geleden de langverwachte vierde Avengers film verscheen ging vrijwel iedereen er vanuit dat deze epische film het verhaal achter het Marvel Cinematic Universe zou afsluiten. Een recente trailer van de aankomende Spider-Man film liet ons echter zien dat er leven is na Endgame.

In Far From Home krijgen we namelijk te zien hoe de wereld er na alle ellende met Thanos uitziet. Een aantal recensenten in Amerika hebben de film al gezien en hun reacties wijzen er op dat Marvel haar glans nog niet verloren is.

Mike Ryan van Uproxx.com was zeer enthousiast en vond dat er op een slimme manier werd omgegaan met de gebeurtenissen in Endgame:

Devan Coggan van Entertainment Weekly heeft vooral erg veel van de film genoten:

Zover wij konden zien waren er weinig kritiekpuntjes. Deze zagen we namelijk alleen bij Ben Pearson van Slashfilm. Hij vond namelijk dat sommige komische scenes niet helemaal uit de verf kwamen. Al was ook hij daarnaast redelijk over de film te spreken.

Het viel met name op dat iedereen lovend is over Jake Gyllenhaal’s vertolking van Mysterio. Vandaar dat ook wij niet kunnen wachten totdat we de film kunnen zien. Dit kan echter helaas pas op 4 juli.

Naast Jake Gyllenhaal zijn ook Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon, Michael Keaton en Marisa Tome in de film te zien.

Spider-Man 4

Marvel heeft onlangs echter ook een vreemde hint geplaatst die leek te verwijzen naar Spider-Man 4. In eerste instantie dachten fans dat het misschien om een nieuw deel in de reeks van Sam Raimi, maar dat bleek niet zo te zijn. Waar het dan wel om ging is nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Spider-Man: Far From Home krijgt uitgesproken eerste reacties
Sluiten