Spider-Man komt naar Marvel’s Avengers op de PlayStation 4

Wanneer je van plan bent om dit jaar de game Marvel’s Avengers aan te schaffen en vervolgens een tijd wil gaan spelen, dan is het wellicht verstandig om voor de PlayStation 4-versie te gaan. Daar kun je namelijk in 2021 aan de slag met het personage Spider-Man.

Spider-Man wordt gratis toegevoegd aan Marvel’s Avengers en is dan alleen speelbaar op de PlayStation 4. Waarom hier precies voor wordt gekozen, dat is niet duidelijk.

Spider-Man naar Marvel’s Avengers

Het zou er mee te maken kunnen hebben dat Sony exclusief de games in de Spider-Man reeks maakt en als bedrijf daar nog altijd bepaalde rechten toe heeft. Het is dus wel sneu als jij Marvel’s Avengers op de pc of Xbox One wil gaan spelen en dan begin 2021 het gevoel hebt dat je wat mist. Maar als je toch al van plan was om de PlayStation 4-versie in huis te halen, dan is dit natuurlijk een mooie bonus.

Spider-Man in Marvel's Avengers
Spider-Man in Marvel’s Avengers (Afbeelding: Square Enix)

Eerder werd al het personage Hawkeye aangekondigd voor Marvel’s Avengers. Deze komt niet lang na de lancering van de game uit en is gewoon voor alle platformen beschikbaar. Wat dat betreft lijkt het er dus op dat ontwikkelaar Crystal Dynamics, die hiervoor verantwoordelijk was voor de Tomb Raider-reeks, genoeg plannen heeft om de game na de release te ondersteunen.

Spider-Man wel in andere games

Het is overigens niet zo dat Spider-Man enkel exclusief gebruikt mag worden op de PlayStation 4. Vorig jaar verscheen bijvoorbeeld de game Marvel Ultimate Alliance 3, waarin diverse helden uit het Marvel-universum hun opwachting maakten, inclusief Spider-Man. Ook zat het personage in diverse LEGO-games. Dus wat dat betreft lijkt het er op dat uitgever Square Enix gewoon een zak met geld heeft gekregen van Sony om het personage exclusief te laten verschijnen in Marvel’s Avengers. Die game komt op 4 september uit. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Spider-Man komt naar Marvel’s Avengers op de PlayStation 4
Sluiten