Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 27 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Spider-Man mag toch nog in enkele MCU films voorkomen

Goed nieuws voor fans van Spider-Man. Onlangs werd bekend dat het personage vanwege een onvrede over de rechten niet meer in de Marvel Cinematic Universe films te zien mocht zijn. Een recent bericht wijst er echter op dat Disney en Sony alsnog tot een overeenkomst zijn gekomen.

Sony en Disney sluiten alsnog deal over Spider-Man

Het was even spannend toen Spider-Man vanwege een conflict met eigenaar Sony niet meer door Disney gebruikt mocht worden om in het Marvel Cinematic Universe te verschijnen. Toch gingen veel fans er vanuit dat de twee wel tot een nieuwe overeenkomst zouden komen. Al leek die deal er na herhaaldelijk overleg niet te komen.

Gelukkig blijkt er nu alsnog een nieuwe deal gesloten te zijn. Meerdere bronnen impliceren namelijk dat er Sony en Disney er nu wel samen uit zijn gekomen.

Nieuwe film

Naast het feit dat er een nieuwe samenwerking komt is er ook gesproken over een nieuwe Spider-Man film. Deze zou zelfs nog in de vierde fase van het Marvel Cinematic uitkomen en wel op 21 juli 2021. Dit terwijl er ook al een vijfde fase aangekondigd is.

Tevens zou Spider-Man nog in een andere Marvel Cinematic Universe film te zien zijn, al is nog niet bekend welke. Marvel baas Kevin Feige is enthousiast:

”Spider-Man is een krachtig held en icoon wiens verhaal wereldwijd alle leeftijdscategorieën te bereiken. Hij is tevens de enige held met de superkracht om in beide werelden terecht te komen. Dus als Sony doorgaat met een eigen Spider-Verse dan weet je nooit welke verassingen we in de toekomst nog gaan zien.”

Dit laatste hint ernaar dat Tom Holland misschien in een toekomstige Into The Spider-Verse sequel te zien gaat zijn. Daarnaast zorgt deze deal ervoor dat een eventuele cross-over film met Spider-Man en Venom nog steeds door kan gaan. Hierover waren al eerder speculaties.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Spider-Man mag toch nog in enkele MCU films voorkomen
Sluiten