Jelle van Es
Jelle van Es Games 10 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Spider-Man: Miles Morales combineert nu ray-tracing met 60fps

Wanneer je in het bezit bent van een PlayStation 5, dan is de kans groot dat je Spider-Man: Miles Morales in je bezit hebt, daar dit toch één van de beste games is voor het platform. En die game heeft nu een belangrijke update gekregen.

Dankzij een nieuwe update hoef je in Spider-Man: Miles Morales geen keuze meer te maken tussen een hoge framerate en ray-tracing. Je kunt het nu namelijk allebei hebben.

Spider-Man: Miles Morales krijgt belangrijke update

Dankzij de nieuwe update krijg je in Spider-Man: Miles Morales een nieuwe performance modus die ray-tracing combineert met ray-tracing. Dat is een flinke verbetering. Want voor deze update had je de keuze tussen 4K met ray-tracing op 30fps of een 4K-resolutie zonder ray-tracing, maar dan met een framerate van 60fps. Dankzij de nieuwe update hoef je dus die keuze niet meer te maken. Dus het kopje ‘Why not both?’ gaat hier mooi op. Naast deze verbetering brengt de nieuwe update ook nog meer mensen op straat, waardoor New York iets beter tot leven komt. Verder is het zo dat de scene resolution verbeterd is en de kwaliteit van de reflecties verhoogd is.

Spider-Man Miles Morales
De game ziet er top uit (Afbeelding: Sony)

Ik moet overigens wel zeggen dat Spider-Man: Miles Morales al erg lekker werkte op 30fps met ray-tracing. Dat laatste is zeker in de wolkenkrabbers die New York kent erg tof. Je ziet dan namelijk erg goed de reflectie van Miles. Ook wanneer je op straat te maken krijgt met plassen, zie je de reflectie. Het feit dat je dat nu gaat ervaren met een hoge framerate is alleen maar goed nieuws.

Over de game

Spider-Man: Miles Morales is een mooi vervolg op de originele Spider-Man game. Deze keer ga je aan de slag met Miles Morales, die door Peter Parker aan de hand wordt genomen en uiteindelijk zelf het kwaad mag bestrijden. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze review. En als je de game wilt scoren, dan kun je hier terecht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Spider-Man: Miles Morales combineert nu ray-tracing met 60fps
Sluiten