Spider-Man Tom Holland houdt vanavond Marvel-pubquiz: zo doe je mee

Heb je vanavond niets te doen? Dan kun je jouw kennis testen tijdens een speciale pubquiz over Marvel. De presentator is niemand minder dan Spider-Man zelf.

Voor Marvel-fans is het even doorbijten nu het coronavirus huishoudt in de wereld. Hoewel veel films te zien zijn op Disney+, is het voorlopig maar de vraag wanneer de nieuwe blockbusters op het witte doek verschijnen. Het duurt dus nog even voordat we weten wat er allemaal gebeurt na Avengers: Endgame en Spider-man: Far From Home.

Black Widow

Een Marvel-film die vandaag in Nederland in première zou gaan, is Black Widow. De nieuwste Marvel-productie in bijna een jaar. Ook deze is uitgesteld. Hoewel deze film zich ruim afspeelt voor Endgame, keken toch veel mensen er naar uit. We moeten dus nog even wachten totdat we Scarlett Johansson zien schitteren in de rol van Natasha Romanoff.

Pubquizen

De Marvel-fan die nu een leeg plekje heeft in zijn agenda, hoeft zich echter niet te vervelen. Spider-Man-acteur Tom Holland houdt zijn eigen Marvel-Pubquiz vanavond op zijn Instagram-account. Iedereen die mee wil doen kan vanaf 21.00 uur Nederlandse tijd meedoen. Onder de deelnemers worden tien gesigneerde Spider-Man-posters verdeeld. Daarvoor moet wel een foto van het antwoordformulier en van het team op Instagram gepost worden na de quiz.

Holland organiseert de quiz samen met The Brothers Trust, een stichting die opgericht is door zijn ouders om geld in zamelen voor het goed doel. “De quiz is bedoeld om mensen bij elkaar te brengen en een lach op het gezicht van de deelnemers te toveren,” vertelde de acteur afgelopen week in een gesprek met Jimmy Kimmel.

Meer moois voor fans van Spider-Man

Mocht je geen zin hebben in een pubquiz, maar wil je alsnog een superheld zijn? Dan kun je Marvel’s Spider-Man spelen op de PlayStation 4. De game is sinds het begin van deze maand toegevoegd aan PlayStation Now.

Reageer op artikel:
Spider-Man Tom Holland houdt vanavond Marvel-pubquiz: zo doe je mee
Sluiten