Spider-Man cross-over met Venom gaat er zeker komen

Het is de laatste tijd wat rumoerig rondom Spider-Man. Waar het in eerste instantie leek dat eigenaar Sony de samenwerking met Disney wilde verbreken blijkt nu dat deze laatste erop uit is om het personage in zijn geheel over te kopen.

Ondanks dat er nog steeds onzekerheid rondom wie Spider-Man straks gaat beheren geeft regisseur Ruben Fleischer aan dat de slingerende superheld in de toekomst zeker een ontmoeting gaat hebben met Venom, een personage van Sony.

Spider-Man vs Venom

Het aankomende vervolg op Venom mag dan wel geregisseerd gaan worden door Andy Serkis, maar toch weet Ruben Fleischer – regisseur van het eerste deel – het nodige over de gelijknamige antiheld te zeggen. In een recent interview gaf hij namelijk aan dat ”het naar een confrontatie met Spider-Man gaat leiden”.

Er werd al eerder gesproken over een dergelijke cross-over, maar een bevestiging bleef uit. Dit had voor een groot deel te maken met het feit dat de huidige Spider-Man (gespeeld door Tom Holland) ontwikkeld is door Disney en Venom een personage van Sony is.

Venom uit 2018
Venom | Bron: Sony Pictures Releasing

Hoewel Sony ook de eigenaar is van Spider-Man hebben ze niet de rechten om het Marvel Cinematic Universe er bij te betrekken, het filmuniversum waarin de door Tom Holland gespeelde versie actief is.

Into The Spider-Verse

Gezien een cross-over tussen Spider-Man en Venom vanwege de rechten waarschijnlijk dus niet binnen het MCU kan plaatsvinden wordt er gespeculeerd over het Spider-Verse. Dit is een door Sony geïntroduceerde wereld welke voor het eerst in de animatiefilm Spider-Man: Into The Spider-Verse te zien was.

We vragen ons echter wel af wat er met de Spider-Man projecten van Sony gaat gebeuren als Disney het personage straks in zijn geheel over kan kopen.

Het laatste nieuws omtrent Spider-Man en andere Marvel personages is te vinden in ons Marvel overzicht.

Reageer op artikel:
Spider-Man cross-over met Venom gaat er zeker komen
Sluiten