Milton Broen
Milton Broen 11 jan 2016

Spiegeltje spiegeltje aan de wand; zo maak je je eigen slimme spiegel

Iedereen heeft een spiegel in huis. Zodoende zorg jij ervoor dat je met een gerust hart voor de dag kunt komen. Maar je kunt veel meer uit je spiegel halen dan je nu doet. Een spiegel waar je niet enkel jezelf in kunt zien, maar ook het weer kunt checken en meer? Yes please.

Relatief gemakkelijk project

Waar we steeds vaker concepten van slimme spiegels zien opduiken is ultratechneut Dylan J. Pierce iemand die liever zelf wat in elkaar knutselt. En door mensen zoals Dylan komen we als mensheid langzaam een stapje verder op het gebied van DIY technologie. Met onder andere een monitor en (daar is-ie weer) de Raspberry Pi heeft Dylan maar weer eens bewezen dat het niet eens zo lastig hoeft te zijn om je eigen slimme product tot stand te brengen. In zijn slimme spiegel zie je niet enkel jezelf, maar ook allerlei handige informatie, zoals het weer, de tijd, de datum en meer. Gaaf!

Doe het zelf!

Zoals je al doorhebt hoef je dus geen geleerde te zijn om de MirrorMirror in elkaar te zetten. Je hebt slechts de juiste middelen en een goede gids nodig. De gids is hier te vinden zodat je jezelf straks in een ‘high-tech’ spiegel kunt bekijken. Een gadget waar je indruk mee kunt maken, want zeg nou zelf, wie heeft er een high-tech spiegel in z’n huis hangen? Jij dus binnenkort!

Reageer op artikel:
Spiegeltje spiegeltje aan de wand; zo maak je je eigen slimme spiegel
Sluiten