Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud Gadgets 23 nov 2016

Do you even lift bro? Boek resultaat met deze sportgadgets onder de 50 euro

Een goede workout is soms precies wat je nodig hebt. Zo helpt het niet alleen om een gezond lichaam te houden, maar is het ook goed voor je state of mind. Tijdens het sporten laat je de boel even de boel. Met deze sportgadgets kan je workout niet meer stuk.

[SLIDER]

[/SLIDER]

Hydrateren

Hydrateren is belangrijk tijdens het sporten. Niets arelaxter dan sporten zonder iets te drinken in de buurt. Met de Loooqs waterfles kun je achthonderd milliliter wegdrinken. Alleen water is wat saai. Gooi daarom wat stukken fruit, groente of gember in je water en je hebt een heerlijke, gezonde dorstlesser. Voor 12,95 euro heb je ‘m in huis.

Massage

Toegegeven, de Adidas Massage Roller ziet er niet comfortabel uit. Toch zorgt dit massage-apparaat ervoor dat je bloedsomloop wordt verbeterd, waardoor je minder last hebt van spierpijn en je spieren sneller herstellen. Dan kun je snel weer in de gewichten gaan hangen. Voor 15,75 euro rol jij de sportschool met plezier uit.

Helemaal zen

Yogamatten komen vaak in kleuren waarvan je denkt: moet dat nou echt? Lila, roze, paars, leuk als je een meisje bent, maar als kerel kunnen we ons voorstellen dat je dan wel sterk in je schoenen moet staan. Daarom vinden we deze ook zo’n uitkomst. De mat kost dertig euro en komt in twee varianten: hout en gras.

Tafeltennis

Tafeltennis is de perfecte sport op de werkvloer. Zo is bewezen dat een potje tafeltennis helpt om de sleur te doorbreken en je gedachten onbewust op een rij te zetten. Wel zo leuk als je dan ook een kek batje hebt. Deze variant is daarvoor perfect. Voor 16,95 euro heb je zo’n parel in je handen.

Muziek is je maat

Tijdens het sporten is muziek een must. Tenminste, dat vinden wij. Het is dan ook wel zo fijn als je een paar oortjes hebt die gemaakt zijn voor bewegen en ook nog eens tegen zweet kunnen. De JBL Reflect Mini Sport-oordoppen zijn dan ook perfect. Voor 49,95 ga jij straks harder dan ooit tevoren, zonder dat je oordoppen uitvallen. Top! Bestellen kan via Fonq.

Eat, sleep, excercise, repeat

Fitness trackers zijn fijn als je een steuntje in de rug nodig hebt om te bewegen. Deze Kitvision Milestone Gravitate Activity Tracker houdt alles bij. Van je hartslag, calorieen, stappen en zelfs je slaap. Kennis is macht en zo weet je precies waar je tekortschiet in het dagelijks leven of tijdens de workout. Wees er snel bij want de Kitvision is nu voor 48,95 euro te koop via deze website.

Lichtje

In de wintermaanden is het sneller donker, dus het is wel zo fijn als je te zien bent. Uiteraard kun je kiezen voor kleding met reflectiestrips, maar deze led-lampen voor om je pols zijn ook fijn. Je bent te zien, zonder dat je er moeite voor hoeft te doen. De Seeyu zijn 15,95 euro per stuk en komen in de kleuren blauw, rood en groen.

Sportgadgets

Deze gadgets kunnen je stuk voor stuk helpen om sporten een stuk chiller te maken. Heb je meer motivatie nodig? Dat kan altijd. Reken daarom in tien stappen af met slechte gewoontes. En wist je bijvoorbeeld dat mensen die hardlopen betere leiders zijn?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Do you even lift bro? Boek resultaat met deze sportgadgets onder de 50 euro
Sluiten