Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 19 jul 2019

Spotify introduceert Disney Hub: dat wordt meeblèren op standje gehoorbeschadiging!

Liefhebbers van Frozen en en andere muzikale animatiefilms opgelet! Spotify heeft afgelopen woensdag een gloednieuwe Disney Hub gelanceerd. Hierin kunnen gebruikers allerlei bekende Disney liedjes terugvinden, waaronder de bekende Toy Story soundtrack ‘You’ve Got a Friend in Me’ van Randy Newman en het iconische Duck Tales nummer.

Spotify voegt Disney Hub toe

Wat je favoriete Disney liedje ook is, de kans is groot dat je deze de komende week veel gaat draaien. Dit omdat Spotify onlangs een speciale Disney Hub online heeft gezet. Hierin vind je talloze nummers uit Disney films en natuurlijk series.

Er zijn ook meezing-versies beschikbaar die ervoor zorgen dat je met het hele gezin (of vriendengroep) de musicalscènes uit Frozen kunt naspelen. Tevens zijn er samengestelde afspeellijsten met muziek vanuit Marvelfilms of met het beste van Star Wars. Dit omdat zowel Marvel als Star Wars sinds enkele jaren ook in handen zijn van Disney.

Spotify Disney 3

We hebben het uiteraard zelf even gecheckt en het blijkt dat de Disney Hub ook in Nederland beschikbaar is. Er zijn momenteel afspeellijsten, waarvan de meeste meer dan 50 nummers bevatten. Het gaat hier om zowel oude als nieuwe muziek. Je kunt zelfs al soundtrack van de nieuwe Lion King film beluisteren! Mocht jij nieuwsgierig zijn dan kun je de nieuwe Spotify Hub hier vinden.

Nieuwe update

We hopen dat de nieuwe Hub de pijn van de vorige update een beetje goed kan maken. Een recente verandering zorgde er namelijk voor dat twee geliefde Spotify functies voortaan niet meer toegankelijk zijn.

Met name het feit dat de ‘onlangs afgespeeld’ tab verdwenen is viel niet bij iedereen in goede aarde. Dit omdat het hierdoor lastig is geworden om bepaalde Spotify nummers weer terug te vinden. Vandaar dat het raadzaam is om zoveel mogelijk muziek in een playlist op te slaan.

Meer nieuwtjes over Spotify lees je in ons overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Spotify introduceert Disney Hub: dat wordt meeblèren op standje gehoorbeschadiging!
Sluiten