Daniel Koster
Daniel Koster Tech 24 sep 2017

Psycholoog maakt optimale Spotify playlist om je makkelijker uit bed te laten komen

Ben jij iemand die altijd een paar keer op de snoozeknop drukt? Dat blijkt geen probleem te zijn, want dat zegt flink wat positiefs over je. Op een gegeven moment is het echter genoeg geweest. Dan moet je uit bed komen om aan je dag te beginnen en productief aan de slag te gaan. Dat kan met deze Spotify playlist die door een psycholoog is gemaakt

Met je goede been uit bed stappen

Psychologie-promovendus David Greenberg is diegene die je een handje helpt om fris en fruitig aan de dag te beginnen. Het zou namelijk zou zijn dat bepaalde nummers een flinke bijdrage leveren aan het wakker worden en met het goede been uit bed stappen. Om die reden heeft de beste man samen met Spotify twintig nummers voor je geselecteerd waarmee je goed aan de dag begint en niet te lang in je bed blijft liggen. Het geheim achter deze nummers is dat ze allemaal langzaam opbouwen, een positief bericht verspreiden en een goede beat hebben. Je kunt denken aan nummers als ‘Viva la Vida’ van Coldplay of ‘Wake me up’ van Avicii. Toch fijn hoe een Spotify playlist je zo ten goede kan komen!

Download die handige Spotify playlist snel

En dan nu het belangrijkste natuurlijk. Want je moet de playlist nog wel even op je telefoon zetten. Je kunt ‘m hier vinden. Dat opstaan moet zo een fluitje van een cent worden. Wij geloven dat nog niet helemaal, want wakker worden blijft vreselijk. In ieder geval zou het wakker worden een stuk gemakkelijker en verdraaglijker moeten zijn.

Dat is natuurlijk sowieso fijn. Sterkte met het wakker worden. Over snoozen gesproken, wist jij al waarom de snooze-functie op je iPhone 9 minuten is? Check ook dit kussen, zodat je nooit meer slecht slaapt.

Reageer op artikel:
Psycholoog maakt optimale Spotify playlist om je makkelijker uit bed te laten komen
Sluiten