Spotify rolt Premium Duo abonnement verder uit: ook in Nederland?

Een Spotify abonnement is snel genomen, maar dat wil niet zeggen dat je er altijd optimaal gebruik van kunt maken. Zo kan het zijn dat jij en je huisgenoot een account delen, maar wel een compleet andere muzieksmaak hebben. En om dan met die troep van je huisgenoot geconfronteerd te worden…

Om dat probleem op te lossen heeft Spotify het Premium Duo abonnement geïntroduceerd. Een abonnement speciaal ontwikkeld voor twee personen die op hetzelfde adres wonen. Een manier om te genieten van je favoriete muziek, zonder je huisgenoot daarmee in de weg te zitten. En het abonnement komt nu ook onze kant op. 

Spotify Premium Duo in Nederland

Spotify maakt het makkelijker voor twee mensen om samen hun favoriete muziek te beluisteren. De streamingdienst introduceert Premium Duo, dat sinds vandaag beschikbaar is in Nederland. Het abonnement rolde eerder al uit, maar ons land greep tot vandaag mis. Geen ruzie meer wie DJ mag spelen en doordat je deelt een goedkoper Premium abonnement dan dat je er alleen een aanschaft.

Premium Duo is beschikbaar voor twee mensen die op hetzelfde adres wonen dus. Beide personen krijgen een eigen Premium-account, zodat je allebei kan genieten van je eigen muziek. Geheel zonder reclame en onbeperkt toegang. Wanneer een van de twee nog nooit een Premium-account heeft gehad, kan je dienst samen zelfs een maand lang gratis uitproberen. Daarna betaal je samen €12,99 per maand, wat dus een bedrag van €6,50 per persoon is. Aanzienlijk minder dan €9,99 voor een standaard Premium abonnement.

Naast het feit dat je samen alle Premium-functionaliteiten krijgt, komt er ook meer kijken bij zo’n abonnement. Zo krijg je toegang tot extra’s. Denk hierbij aan Duo Mix: een playlist die volledig op de muzieksmaak van twee personen gericht is. Geen ruzie meer in huis, want er zit voor beide wel iets tussen in de playlist.

Spotify Premium Duo
De Duo Mix (Afbeelding: Spotify)
Reageer op artikel:
Spotify rolt Premium Duo abonnement verder uit: ook in Nederland?
Sluiten