Gaming 29 okt 2018 Jelle van Es

Geniet van nostalgie met deze Spyro Reignited Trailer

In de jaren negentig waren er veel verschillende platformgames war je uit kon kiezen. Zeker na het grote succes van Super Mario 64 besloten ontwikkelaars dat het een genre was waar zij ook in wilden schitteren. Zodoende schoten de platformgames uit de grond. Op de goede oude grijze PlayStation had je twee titels die er echt om deden. Aan de ene kant had je de game Crash Bandicoot van latere Uncharted- en The Last of Us-ontwikkelaar Naughty Dog. En aan andere kant had je de Spyro the Dragon-games van Insomniac Games, die dit jaar het heerlijke Spider-Man uitbracht. Vorig jaar werd de Crash Bandicoot-trilogie al voorzien van een remaster. En dit jaar is de Spyro-reeks aan de beurt in de vorm van de Spyro Reignited Trilogie.

Beelden van de Spyro Reignited Trilogie

Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit de drie originele games die op de PlayStation verschenen, maar dan voorzien van een compleet nieuw likje verf. Wat dat betreft is het redelijk hetzelfde verhaal als bij de Crash Bandicoot-trilogie die vorig jaar verscheen en waarvan je hier de review kunt lezen. Om alvat in de stemming te komen voor de Spyro Reignited Trailer, hebben we nu een fijne trailer.

De trilogie bestaat uit de games Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon. Het zijn dus drie games waarmee je aan de slag kunt en waarbij je dus gelijk een berg aan levels hebt om in te duiken. In de game ga je aan de slag met Spyro, die dankzij zijn vuurkrachten zijn vijanden kan verslaan. In de jaren negentig stonden de games bekend als fijne platformers. Hopelijk is dat ook zo met de remaster.

Spyro Reignited

Spyro Reignited Trilogie komt op 13 november uit en is dan beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Voor meer over gaming ga je naar onze overzichtspagina hier.

Reageer op artikel:
Geniet van nostalgie met deze Spyro Reignited Trailer
Sluiten