Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 14 feb 2020

Square Enix voorziet Marvel’s Avengers van Collector’s Edition

Eén van de grotere games van dit jaar is Marvel’s Avengers. Het is een game die oorspronkelijk in mei had moeten verschijnen, maar de ontwikkelaar had meer tijd nodig, waardoor de game nu gepland staat voor 4 september.

Wanneer je een groot liefhebber bent van de comic serie, waar de game op gebaseerd is, dan is het goed om te weten dat je de mogelijkheid hebt om een Collector’s Edition van de game te halen. Het gaat om de zogenaamde Marvel’s Avengers: Earth’s Mightiest Edition.

Maak kennis met de Collector’s Edition van Marvel’s Avengers

De Marvel’s Avengers: Earth’s Mightiest Edition wordt geleverd met een beeldje van Captain America. Deze is zo’n dertig centimeter groot en is waarschijnlijk de voornaamste reden om deze speciale editie in huis te halen. Hij is gemaakt door de artiesten van Gentle Giant en brengt volgens de maker diverse details van de superheld naar voren. Verder bevat deze speciale editie ook een Hulk Bobblehead, een Mjölnir-sleutelhanger, een Black Widow-gesp, een Iron Man’s Prototype Armour Blueprints, een Kamala Khans Honorary Avenger-button en een speciale groepsfoto van de Avengers. Hieronder zie je hoe dat er allemaal uit ziet.

De Collector’s Edition van Marvel’s Avengers (Afbeelding: Square Enix)

Verder krijg je met deze Collector’s Edition 72 uur early acces voor de release van 4 september. Mocht je daarnaast de game willen pre-orderen, dan krijg je toegang tot een beta van de game. Wanneer deze precies gaat lopen wat deze inhoud, dat is nog niet bekend. Ook krijg je een Marvel Legacy Outfit-pack. Deze Marvel Legacy Outfits zijn geïnspireerd door momenten uit de comics waarop de verschillende superhelden voor het eerst hun krachten gebruikten om de iconen te worden die ze nu zijn.

Marvel’s Avengers staat zoals gezegd gepland voor 4 september. Wanneer de game uitkomt, dan is hij beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Square Enix voorziet Marvel’s Avengers van Collector’s Edition
Sluiten