Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 13 jan 2020

Star Trek: Picard nu al een succes? Tweede seizoen is al een feit!

Dat series die goed ontvangen worden bijna altijd een tweede seizoen krijgen, dat weten we onderhand wel. Al komt het tegenwoordig ook weleens voor dat een serie nog voordat de eerste aflevering verschenen is al verlengd wordt. Een recent voorbeeld hiervan blijkt Star Trek: Picard te zijn.

Zoals het ernaar uitziet heeft zender CBS veel vertrouwen in de nieuwe Star Trek-serie, want ondanks dat Star Trek: Picard pas op 23 januari in première gaat is nu al bekend geworden dat er een tweede seizoen gaat komen.

Star Trek: Picard verlengd voor tweede seizoen

Er zitten mooie tijden aan te komen voor fans van Star Trek. Naast het in februari te verschijnen Star Trek: Discovery komt eind januari dus ook Picard beschikbaar. Het verschil is echter dat Discovery op Netflix verschijnt en Picard naar de streamingdienst van Amazon zal komen.

Picard speelt zich 20 jaar na de gebeurtenissen in de film Nemesis af. Volgens de makers speelt de vernietiging van Romulus een grote rol in de serie. Er zijn verder nog maar weinig details over het plot bekend.

De hoofdrol in Star Trek: Picard is weggelegd voor Patrick Stewart, die zoals de titel al een beetje deed verklappen weer in de huid van Jean‑Luc Picard gaat kruipen. Verder zijn er rollen voor Isa Briones, Jonathan Frakes, Brent Spiner en Jeri Ryan. Er zijn nog geen details over het tweede seizoen bekend, maar we gaan er vanuit dat we Stewart hierin weer terug zullen zien.

Amazon Prime Video

Star Trek: Picard zal uitgezonden worden via het Amerikaanse CBS All Access. Al gaat het ook mogelijk zijn om de serie vanaf Amazon Prime Video te bekijken. Deze streamingdienst van Amazon maakt namelijk ook eigen content en is daarmee een goede concurrent van Netflix. Een uitgebreide review van deze dienst is hier te vinden.

Meer serie en films nieuwtjes zijn te vinden op deze regelmatig bijgewerkte overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Star Trek: Picard nu al een succes? Tweede seizoen is al een feit!
Sluiten