Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 16 mei 2019

Star Trek: Captain Picard serie voorzien van eerste details (en beeld!)

Patrick Stewart heeft als Captain Picard, in Star Trek: The Next Generation, de harten van fans weten te veroveren. De acteur kondigde een paar maanden geleden aan dat hij terugkeert als de Starfleet kapitein en dat zorgde voor een hoop enthousiasme bij het grote publiek. Maar waar er eerder nog niets bekend was over de serie, hebben we nu eindelijk wat informatie. Maak kennis met de nieuwe Star Trek serie. 

Eerste details voor Star Trek serie met Captain Picard

Star Trek: The Next Generation behoort tot een van de succesvolste Star Trek series ooit. Naast het feit dat de gehele cast ijzersterk was en het verhaal goed in elkaar zat, was het Patrick Stewart die de serie legendarisch wist te maken. De acteur kondigde een paar maanden geleden aan dat hij terugkeert als Captain Jean-Luc Picard. Fans waren door het dolle heen (wij ook) en de hypetrain begon met rijden. Het bleef enige tijd stil omtrent de serie, maar inmiddels zijn de eerste details bekend.

Streamingdienst CBS All Access heeft zowel de titel als het logo van de nieuwe Star Trek serie naar buiten gebracht. De avonturen van Jean-Luc Picard gaan verder in de nieuwe serie Star Trek: Picard. Nu we er over nadenken is het een titel dat best voor de hand lag. Iets dat overigens ook geldt voor het logo. Op Twitter deelt het officiële Star Trek account een video waarin het logo voor het eerst te zien is. De naam van Picard is in het groot te zien, waarbij de letter ‘A’ is ingeruild voor het Starfleet-logo.

Je checkt ’em hieronder!

Eerste beeld van de serie!

Naast bovenstaande informatie heeft Buzzfeed News correspondent Kate Aurthur een geweldige tweet de wereld in gestuurd. In het bericht is de eerste foto te zien van de serie. Zoals je hieronder kunt zien staat Picard, uiteraard charmant gekleed, in beeld. Wie overigens nog beter kijkt zal wel iets nostalgisch herkennen: een Starfleet-medewerker in een goud/zwart uniform, dat ons sterk doet denken aan de outfits van The Next Generation.

Star Trek: Picard zal in Amerika te streamen zijn via CBS All Access, maar zal op Amazon Prime Video te zien zijn in meer dan 200 landen. Wanneer de release precies gepland staat is niet bekend, maar dat hij nog dit jaar verschijnt staat vast.

Reageer op artikel:
Star Trek: Captain Picard serie voorzien van eerste details (en beeld!)
Sluiten