Nieuwe Star Trek: Picard teaser toont de USS Enterprise-D!

Er is een nieuwe trailer verschenen voor Star Trek: Picard, de aankomende serie die onder andere via Amazon Prime Video te zien gaat zijn. We gokken dat deze met name in de smaak zal vallen bij fans van The Next Generation.

Dit omdat wij hierin een glimp opvingen van de USS Enterprise-D, het vaartuig dat in de eerdergenoemde serie door Jean-Luc Picard aangestuurd werd.

Staat de USS Enterprise-D centraal in Picard?

Naast het beroemde ruimteschip toont de teaser nog enkele andere interessante zaken. Mocht jij de beelden zelf willen bekijken dan kan dat hieronder:

In de Star Trek serie maken we kennis met een geheel nieuw hoofdstuk in Picard’s leven. We zien het bekende Star Trek personage namelijk een missie aangaan waar hij de mysterieuze en krachtige Dahj dient te beschermen.

Naast Patrick Stewart zullen we ook weer een aantal andere bekende gezichten terugzien. Denk hierbij aan Jeri Ryan, Brent Spiner en Jonathan Frakes. Nieuwe rollen zijn ervoor Isa Briones, Santiago Cabrera, Alison Pil, Michelle Hurd, Harry Treadyway en Evan Evagora.

Star Trek: Picard zal vanaf 23 januari op CBS All Access te zien zijn. In Nederland kun je de serie straks vanaf Amazon Prime Video bekijken. Al zal je daarvoor wel tot 24 januari moeten wachten.

Meer Star Trek

Picard is niet de enige Star Trek serie die momenteel op de planning staat. In februari verschijnt namelijk een nieuw seizoen van Star Trek: Discovery, al is het nog bekend wanneer precies.

Daarnaast komen er nog de nodige films. Zo was Tarantino onlangs met een project bezig dat zich in dit universum zou afspelen, maar heeft zich inmiddels teruggetrokken als eventuele regisseur. Desondanks is de kans groot dat de film er alsnog gaat komen. Daarnaast komt er nog een andere Star Trek titel, dit keer onder regie van Noah Hawley. Deze film gaat naar verluidt rollen hebben Zoe Saldana en Chris Pine.

Reageer op artikel:
Nieuwe Star Trek: Picard teaser toont de USS Enterprise-D!
Sluiten