Mark Hofman
Mark Hofman Films & Series 10 aug 2021

Star Wars: Andor haalt acteur van populaire Netflix-serie binnen

Disney+ is druk bezig met de voorbereidingen en productie van Rogue One-spinoff Star Wars: Andor. Een serie waar de streamingdienst acteur Alex Lawther voor binnenhaalt.

Disney+ is druk bezig met Star Wars: Andor. De serie is een spinoff van Rogue One en beschikt over een indrukwekkende cast. Een cast die wordt aangevuld door Alex Lawther die de hoofdrol speelde in Netflix-serie The End of the F***ing World

Acteur van populaire Netflix-serie naar Disney+

Alex Lawther, de ster van The End of the F***ing World, krijgt dus een rol in Star Wars: Andor. Althans, dat is het nieuws dat The Direct vandaag naar buiten brengt. De acteur was op jonge leeftijd te zien in The Imitation Game waar hij de rol van een jonge Alan Turing op zich nam. Een optreden dat hem uiteindelijk de hoofdrol in de Netflix-serie The End of the F***ing World opleverde.

De serie werd immens populair en is inmiddels tot een einde gekomen. Alex Lawther is dus druk bezig met het vervolg van zijn carrière die hij bij Disney+ voortzet. Welke rol in Star Wars: Andor hij gaat vertolken is niet bekend, al is wel duidelijk dat het om een ondersteunende rol gaat.

Star Wars: Andor

Star Wars: Andor is gericht op het verhaal van Cassian Andor. De rol van het personage wordt, net als in Rogue One: A Star Wars Story ingevuld door Diego Luna. De acteur is overigens ook geen vreemde voor Netflix-fans. Hij speelde onder andere de rol van Miguel Ángel Félix Gallardo in de hitserie Narcos: Mexico. 

Star Wars: alle 17 films en series die nog uit gaan komen

De serie zelf kan overigens gezien worden als een prequel. Dat houdt in dat de gebeurtenissen in de serie zich afspelen voor de gebeurtenissen van Roque One: A Star Wars Story. Disney+ zelf heeft verder nog niet heel veel over de serie losgelaten. Wel heeft het laten weten dat het gezien kan worden als spionagethriller.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Star Wars: Andor haalt acteur van populaire Netflix-serie binnen
Sluiten