Deze kerst steel je de show met je opblaasbare Star Wars AT-M6 Walker

Star Wars was back in the day misschien iets voor über nerds, die sociaal wat ongemakkelijk waren, maar tegenwoordig heeft Disney ervoor gezorgd dat de Saga voor iedereen toegankelijk is. En hoewel niet alle fans even blij zijn met de nieuwe films, kun je als die hard Star Wars fan alsnog stiekem in je achterhoofd houden dat Episode 4, 5 en 6 toch de beste waren. Deze kerst kun je echter laten zien dat je toch ook de nieuwe toevoegingen aan het verhaal steunt met een gigantische opblaasbare AT-M6 Walker inclusief kerstmuts.

Zelfopblaasbare AT-M6

Met gigantisch bedoelen we helaas niet een life-size walker, maar het ding is met zijn lengte van bijna 2,5 meter toch wel een stukje groter dan dat jij bent. De AT-M6 is de perfecte toevoeging aan je kerstversieringen in de tuin of zelfs in de woonkamer naast de kerstboom. Je hoeft gelukkig ook niet eindeloos te blazen, want de Walker blaast zich binnen een paar seconden lekker zelf op. Ook is hij uitgerust met LED lampjes, zodat hij meteen ook voor een gezellige sfeer zorgt.

Star Wars AT-M6 Walker

Nieuwe Star Wars Walker

De meest bekende Walker is waarschijnlijk de AT-AT (All Terrain Armored Transport), die zijn intrede maakte in The Empire Strikes Back en het de rebellen moeilijk kwam maken op hun ijzige schuilplaats. De AT-M6 (All Terrain MegaCaliber Six) kennen we echter van The Last Jedi en wordt ook daar uiteraard gebruikt voor snode plannetjes. De Walkers staan doorgaans bekend als Gorilla Walkers en worden soms ook wel First Order Heavy Assault Walkers genoemd.

Star Wars Gorilla Walker

Snel bestellen voordat het te laat is

De reusachtige AT-M6 walker is te koop bij Home Depot voor omgerekend 130 euro. Hij is echter behoorlijk populair en nu al is er een wachtlijst. Dus als je hem voor kerst in huis wilt hebben, is het wel tijd om alvast te bestellen. Helaas wordt hij niet naar Nederland verstuurd, maar via dit artikel kom je erachter hoe je je Star Wars kerst Walker toch in huis krijgt.

Hoewel we Star Wars geweldig vinden, maken ze soms toch ook wel domme fouten. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze tien filmblunders in Star Wars, die je waarschijnlijk hebt gemist.

The Home Depot

Reageer op artikel:
Deze kerst steel je de show met je opblaasbare Star Wars AT-M6 Walker
Sluiten