Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 18 dec 2018

Dit is de plakbandhouder waar je naar op zoek bent voor je kerstcadeautjes

Over een weekje is het alweer kerst en dat betekent dat gezelligheid eraan zit te komen en natuurlijk dat er weer eens wat cadeautjes ingepakt moeten worden. Want hoewel we natuurlijk niet echt in de kerstman geloven, is het toch de traditie om elkaar eens extra te verwennen met pakjes onder de boom. Om je cadeautjes in te pakken, heb je natuurlijk plakband nodig. En om het dit jaar helemaal in stijl te doen, kun je uiteraard niet zonder een Star Wars AT-AT plakbandhouder. Wie weet dat The Force er meteen voor zorgt dat je extra snel klaar bent.

Gevallen AT-AT als plak hulpje

De plakbandhouder is te vinden op de Hallmark website en hoewel het om een AT-AT gaat, is duidelijk dat ze toch voor de rebellen kiezen. De All Terrain Armored Transport is namelijk uitgeschakeld en ligt verslagen op de grond. Waarschijnlijk zijn een paar rebellen langsgekomen op sneeuwspeeders met kabels en harpoenen om het ding ten val te brengen. En dat is mooi ook, want nu kan het voertuig van het Galactische keizerrijk mooi gebruikt worden om plakband voor je vast te houden. Een rechtopstaande AT-AT zou waarschijnlijk wat lastiger in te zetten zijn als plak hulpje.

Star Wars AT-AT plakbandhouder

 

Mooie details

Hoewel het natuurlijk gewoon om een kleine leukigheid gaat, is de houder verrassend gedetailleerd. Dat zorgt ervoor dat je niet het gevoel hebt dat je een Star Wars gimmick in huis haalt. Verder is het ding gemaakt van hars en heeft het een zilveren afwerking gekregen. Om de plakbandhouder te bemachtigen, kun je een bestelling plaatsen bij Hallmark. De houder komt met een prijskaartje van 40 euro. Ze versturen wel geen pakketjes naar Nederland, maar met een omweg kom je er ook wel. Je krijgt er in ieder geval wel al een rol plakband bij, zodat je meteen aan de slag kan.

Als je veel cadeautjes hebt om in te pakken, kan het wat saai worden. Om het allemaal wat gezelliger te maken, kun je wat Star Wars op de achtergrond zetten. Check bijvoorbeeld de originele Star Wars trilogie als schitterende mini cartoons.

Hallmark

Reageer op artikel:
Dit is de plakbandhouder waar je naar op zoek bent voor je kerstcadeautjes
Sluiten