Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 17 jan 2018

Star Wars Battlefront 2 patch voegt map toe en verwerkt verbeteringen

Ondanks dat Star Wars Battlefront 2 niet enthousiast werd ontvangen heeft de game wel redelijk gescoord. En eerlijk is eerlijk, de multiplayermodus van de game werkt alleraardigst, zolang je het niet al te fanatiek speelt. Voor de fans is er de Star Wars Battlefront 2 patch verschenen.

De kritiek op de game had te maken met elementen die de game redelijk oneerlijk maken. Denk aan de momenten dat je met een fijne streak bezig bent en dan opeens een Hero-personage tegenkomt. Daar kun je niks tegen doen en je dood moet je dan maar accepteren. Maar als je dat kunt, dan is Star Wars Battlefront 2 een fijne shooter. En met de patch krijg je weer meer tot je beschikking.

Wat krijg je voor de Star Wars Battlefront 2 patch?

Allereerst krijg je een nieuwe map tot je beschikking. En voor die nieuwe map hoef je niks te betalen ?. Dat is alleen maar goed nieuws. Het is overigens geen compleet nieuwe locatie waar je op los kunt gaan. Op de planeet Crait heb je nu de mogelijkheid om de speelmodus Blast te spelen. Dat geeft wel een nieuwe dimensie aan het geheel, maar de locatie zul je waarschijnlijk wel herkennen.

Star Wars Battlefront 2 patch

Dat is niet het enige dat de Star Wars Battlefront 2 patch brengt. Zo is er een nieuwe Tie Fighter, gebaseerd op het personage Iden Versio, die de hoofdrol speelt in het singleplayeravontuur. Deze Tie Fighter kent de onderstaande vaardigheden:

Afterburner – Gives the starfighter a temporary speed boost and breaks enemy missile lock. The AFTERBURNER can be cancelled after a short time.
Laser Barrage – Charges up a rapid fire barrage which deals high damage.
Dual Proton Torpedoes – Fires two proton torpedoes which track the locked target and deal high damage.
Inferno Leader – For the duration of INFERNO LEADER, all enemies within a radius are revealed to allied players. These enemies receive increased damage from all sources.

Verder past de Star Wars Battlefront 2 patch een aantal andere elementen aan. Zo is het Hero-personage Finn minder krachtig gemaakt en heeft ook de Wookiee Warrior een zogenaamde nerf ondergaan. Alle aanpassingen die zijn verwerkt vind je hier.

Reageer op artikel:
Star Wars Battlefront 2 patch voegt map toe en verwerkt verbeteringen
Sluiten