Fortnite haakt geheel op eigen wijze in op Star Wars Day!

Vandaag is het 4 mei. In Nederland betekent dat Dodenherdenking, maar in de rest van de wereld wordt deze datum automatisch gekoppeld aan Star Wars Day. Onder het kopje May The Fourth (als knipoog naar May the Force be with you) worden er allemaal evenementen gehouden. Zo ook in Fortnite.

Overigens kun je vanaf morgen op Disney+ genieten van de laatste Star Wars-film. Deze gaat later vandaag in premiere in de Verenigde Staten, maar door het tijdsverschil kunnen we het pas morgen zien. Vandaag kun je dus losgaan in Fortnite.

Vier Star Wars in Fortnite

Overigens is er geen compleet nieuwe content te vinden in Fortnite. Om Star Wars Day te vieren komen voornamelijk elementen terug die vorig jaar verschenen. Toen werd er al een speciaal evenement gehouden in de game om de release van de laatste film in de bioscopen te vieren. Wat dat betreft is het dus een beetje een herhaling van zetten. Maar als je pas sinds kort Fortnite speelt, is dit een uitgelezen kans om je in-game garderobe uit te breiden.

Vanaf vandaag tot en met 6 mei kun je verschillende outfits en accessoires aanschaffen in de in-game store van Fortnite. Zo kun je losgaan in een outfit van Kylo Ren, Rey en een Sith Trooper. Daarnaast kun je ook een aantal verschillende soorten lightsabers aanschaffen, om op die manier helemaal in stijl rond te banjeren. Met die lightsabers zal waarschijnlijk ook de diverse challenges die gekoppeld zitten aan het wapen terugkeren, hoewel de ontwikkelaar daar nu nog niks over heeft gezegd. Maar je kunt vandaag dus lekker losgaan in Fortnite en helemaal in de stijl van Star Wars gaan spelen. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Fortnite haakt geheel op eigen wijze in op Star Wars Day!
Sluiten