Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 23 mei 2019

Star Wars: Episode IX promotiefoto teaset episch duel

Het leven is niet altijd eerlijk. Fans van Marvel, Disney, Pokémon en Game of Thrones zijn de afgelopen tijd flink verwend, maar Star Wars liefhebbers moeten nog tot december wachten voordat The Rise of Skywalker te zien is. Gelukkig zijn er gisteren wel een aantal nieuwe foto’s uit de film verschenen.

Star Wars: Episode IX – Rey en Kylo

Wie Star Wars: The Last Jedi heeft gezien weet dat personages Rey en Kylo Ren niet altijd even goed door een deur konden. Een recente promotiefoto wijst erop dat de twee in het aankomende Star Wars: The Rise of Skywalker wederom de strijd met elkaar zullen aangaan:

Daarnaast zijn er nog veel fans die denken dat Rey alsnog een Skywalker is. Mede omdat de titel van de aankomende film dit lijkt te suggereren. Al kan het natuurlijk ook gewoon gedaan zijn om mensen op het verkeerde been te zetten.

Star Wars Episode IX

Mochten de fans toch gelijk hebben dan is de kans groot dat dit tijdens een Lightsaber gevecht naar voren zal komen. Dit omdat Luke ook zijn ware identiteit ontdekte terwijl hij aan het duelleren was, in zijn geval met Darth Vader.

Toekomstige Star Wars projecten

Rise of the Skywalker zal vanaf 18 december in de bioscopen draaien. De daarop volgende Star Wars film zal pas in 2021 te zien zijn en geschreven worden door Game of Thrones showrunners David Benioff en Daniel Brett (D.B) Weiss. Ook zullen er enkele series rondom de franchise op Disney Plus verschijnen.

Wil je na dit nieuwtje omtrent The Rise of Skywalker nog meer lezen over alles dat met Rey en Star Wars te maken heeft? Bekijk dan vooral onze uitgebreide overzichtspagina waar van alles te lezen is over de wereld van Star Wars.

Reageer op artikel:
Star Wars: Episode IX promotiefoto teaset episch duel
Sluiten