Jelle van Es
Jelle van Es Tech 12 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Check nu de eerste Star Wars Episode IX – The Rise of Skywalker Teaser

Tijdens de Star Wars Celebration in Chicago is de eerste teaser voor Star Wars Episode IX – The Rise of Skywalker getoond. Daarin draait het voornamelijk om de personages die we in de afgelopen twee films hebben gezien. Het begint daarbij met Rey, maar vervolgens komen ook oude bekenden zoals Leia Organa, Kylo Ren, Finn en Poe Dameron voorbij in de eerste teaser.

Star Wars Episode IX – The Rise of Skywalker Teaser

Nu kan ik een heel verhaal gaan vertellen over hoe dik de teaser is en hoeveel vragen hij oproept, maar uiteindelijk kun je hem het beste zelf hieronder bekijken. Enjoy.

De teaser gezien? Dan zal met name het eindshot met een neergestorte Death Star je opvallen. Ook hoor je een stem die je wellicht kent. Ian McDiarmid keert namelijk terug in zijn rol van Emperor Palpatine. Hoe hij precies in het verhaal past, dat is nog even afwachten, maar het levert veel stof tot speculatie op. En zodoende kunnen fans de aankomende maanden helemaal losgaan met hun theorieën over de film.

Star Wars Episode IX – The Rise of Skywalker moet eind dit jaar in de bioscoop verschijnen. De makers spreken nu van een release met kerst, maar waarschijnlijk zal het wel iets daarvoor gaan komen. Verwacht tot die tijd nog een aantal andere trailers en meer informatie. Zodoende kun je je verheugen op een half jaar aan voorspel voor de nieuwe film.

Wil je na deze Star Wars Episode IX – The Rise of Skywalker teaser meer lezen en zien over alles dat met Star Wars te maken heeft? Bezoek dan zeker hier onze uitgebreide overzichtspagina met alles dat te maken heeft met de wereld van Star Wars.

Meer van Disney en Star Wars?

In onze podcast WantKast hebben we het niet alleen over het laatste en grootste technieuws van de afgelopen week, maar praten we je ook bij over bedrijven als Disney. In de meest recente aflevering van WantKast hebben we het bijvoorbeeld over de aankondiging van Disney Plus.

Aflevering horen? Dat kan via onderstaande embed!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Check nu de eerste Star Wars Episode IX – The Rise of Skywalker Teaser
Sluiten