Milton Broen
Milton Broen 17 nov 2015

Star Wars-fans opgelet! De nieuwe Star Wars: The Force Awakens LEGO is te koop

De nieuwe Star Wars-film komt stukje bij beetje dichterbij. Voor je het weet is-ie al te bewonderen op het witte doek. Daarom is het de hoogste tijd om je merchandise alvast in huis te halen, en daar heeft LEGO ook aan gedacht. De nieuwe LEGO Star Wars: The Force Awakens is namelijk te koop!

LEGO Star Wars: The Force Awakens

Als twee grote merken samenwerken zorgt dit vaak voor een tof eindproduct. Helemaal als je een merk als LEGO laat samenwerken met een merk als Star Wars. In het verleden hebben we al kunnen genieten van de legendarische samenwerking en dit kan uiteraard met een nieuwe film in het verschiet niet ontbreken. Wat je onder andere van de nieuwe collectie kunt verwachten is de Millennium Falcon (inclusief afneembare cockpit en ronddraaiende laser turrets), Kylo Ren z’n Command Shuttle, First Order Transporter, Poe z’n legendarische X-Wing Fighter, First Order Special Forces TIE Fighter en Rey z’n Speeder. Check onderaan het artikel waar je de set kunt aanschaffen!

Voor ieder wat wils

Mocht je de hele collectie willen kopen dan moet je rekenen op een prijs van zo’n 530 euro, maar de prijs van individuele verpakkingen begint al vanaf zo’n tien euro, voor ieder wat wils dus. Check de LEGO-sets hier en haal jouw favorite set in huis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Star Wars-fans opgelet! De nieuwe Star Wars: The Force Awakens LEGO is te koop
Sluiten