Star Wars film van Marvel-topman gaat over nieuwe personages

Niet alleen Marvel, maar ook Star Wars blijft de komende jaren volop nieuwe content uitbrengen. Zo gaat onder andere Kevin Feige, topman bij Marvel Studios, een Star Wars film maken. Al zijn hierover nog maar weinig details bekend.

In een recent podcast optreden heeft hij echter wel aangegeven dat het project waar hij bij betrokken is de focus gaat leggen op nieuwe personages en nieuwe werelden.

Star Wars film Kevin Feige toont nieuwe verhalen

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat bekende acteurs en filmmakers te gast zijn in een podcast. Zo ook Kevin Feige, de daar de volgende uitspraak deed over zijn komende Star Wars film:

“Ik hou van die wereld en ik vind het geweldig om nieuwe mensen en nieuwe plaatsen in dat universum te verkennen. Maar dat is eigenlijk alles wat er nu over gezegd kan worden.”

De toekomst van Star Wars is momenteel nog een beetje vaag. Zo zou er eerste een gloednieuwe trilogie komen die gemaakt werd door Game of Thrones producenten David Benioff and D.B. Weiss, maar onlangs bleek dat deze twee heren het project hebben verlaten. Hun films zouden zich blijkbaar focussen op het ontstaan van de Jedi. Of deze plannen nu door een andere regisseur zullen worden doorgezet is nog niet bekend.

Star Wars Ewan McGregor
Ewan McGregor als Obi-Wan Kenobi | Bron: Disney

Daarnaast staan er nog enkele Star Wars series gepland, waaronder eentje rondom het personage Obi-Wan Kenobi. Hiervoor zal niemand minder dan Ewan McGregor weer terugkeren, die het personage in de prequel films vertolkt heeft.

The Rise of Skywalker en Mandalorian

In de tussentijd kun je als Star Wars fan genieten van The Mandalorian, een gloednieuwe serie die vanaf vandaag op Disney+ te zien is. Hierin staat een door Pedro Pascal (Game of Thrones en Narcos)  gespeelde premiejager centraal.

Daarnaast zal op 18 december de nieuwe film Star Wars: The Rise of Skywalker uitkomen. Dit negende deel zal als afsluiter van de huidige reeks dienen. Een recente trailer is hier te bekijken.

Reageer op artikel:
Star Wars film van Marvel-topman gaat over nieuwe personages
Sluiten