Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 25 mei 2019

Star Wars: krijgen fans eindelijk deze langverwachte verfilming?

Als jij Star Wars fan bent en daarnaast ook een beetje van gamen houdt dan ben je ongetwijfeld bekend met Knights of the Old Republic. Dit spel was namelijk ongelofelijk populair bij zowel gamers als Star Wars fans. Er wordt daarom al jaren gezeurd om een verfilming en die lijkt er nu ook daadwerkelijk te gaan komen.

Star Wars: Knights of the Old Republic film

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Disney en Marvel fans zullen liefhebbers van Star Wars nog even moeten wachten voordat er weer iets rondom hun favoriete franchise verschijnt. Toch staan er ook voor hen een hoop leuke dingen in de planning. Naast vier films en een drie series komt er waarschijnlijk ook nog verfilming van een populaire game.

De geruchten gaan namelijk dat Lucasfilm een schrijver voor de verfilming van het spel Knights of the Old Republic heeft aangesteld. Het gaat hier om Laeta Kalogridis, die verantwoordelijk was voor de scripts van Shutter Island en enkele Altered Carbon afleveringen.

Star Wars

Ook wordt er gezegd dat er misschien niet een, maar drie films komen. De Knights of the Old Republic reeks telde namelijk twee delen en later kwam hier nog een MMORPG bij. Genoeg bronmateriaal dus.

Disney Plus series

Naast dit project zullen er ook twee Star Wars series gemaakt worden, namelijk The Mandalorian en Rogue One. Deze zullen exclusief uitgebracht worden op Disney Plus. Ook zou er nog een derde serie gepland staan, die eveneens naar de streamingdienst moet komen. Het is alleen nog niet duidelijk waar die laatste over zal gaan.

Tevens komen er nog drie Star Wars films die geschreven zullen worden door Dan Weiss en David Benioff. Zij zijn bekend vanwege hun werk aan de serie Game of Thrones.

Al zal natuurlijk eerst Star Wars: The Rise of Skywalker in première gegaan. Dit negende deel zal vanaf 18 december te zien zijn en vermoedelijk weer een episch laserduel bevatten.

Reageer op artikel:
Star Wars: krijgen fans eindelijk deze langverwachte verfilming?
Sluiten