Ilona Braam
Ilona Braam Culture 1 feb 2019

Deze Star Wars groenten peuzelen zelfs je kids op

Veel volwassenen lijken het zich niet meer te kunnen herinneren, maar vroegen vonden veel van ons groenten toch echt niet lekker. Denk maar aan die jeukende spinazie of smakeloze bloemkool. Ook kinderen van nu lijken groenten een straf te vinden en in sommige gevallen is dat erg begrijpelijk. Om je kids toch te overtuigen zich eraan te wagen, zou je eigenlijk een bezoekje moeten brengen bij Okitsugu Kado. Deze sushi chef tovert groenten namelijk om tot ware Star Wars kunstwerken.

Darth Vader komkommer

Als sushi chef heeft Kado uiteraard zeer bekwame handen en deze zet hij gelukkig niet alleen in om heerlijke sushi te maken. De chef is overduidelijk fan van de Star Wars saga en dat uit zich in eetbare Star Wars kunst. Denk bijvoorbeeld aan Darth vader en zijn stormtroopers als komkommer of heerlijke Ewok wortels. Je kunt het zo gek niet bedenken of de chef heeft het wel gedaan.

Star Wars Okitsugu Kado
Star Wars Okitsugu Kado

Naast de verschillende figuren maakt hij ook hele scènes na om je bord tot een waar kunstwerk om te toveren. Mochten je kids er overigens toch niet voor gaan, lijken er ook Millennium Falcon pasteitjes te zijn.

Star Wars Okitsugu Kado
Star Wars Okitsugu Kado

Zelf aan de slag met Star Wars

Helaas woont de bekwame chef niet in Nederland en als je het wilt proberen zul je zelf aan de slag  moeten gaan met je mesjes. Uiteraard gebruik je daar verse groenten voor, zodat je jezelf extra gezond kunt voelen. Laat je niet uit het veld slaan als het niet meteen lukt, bedenk je dat Kado al jaren ervaring heeft met priegelwerk.

Star Wars Okitsugu Kado
Star Wars Okitsugu Kado

Mocht je helaas geen groene vingers hebben, kun je aan de slag met GrowChef. Met deze slimme plantenbak lijkt het bijna niet mis te kunnen gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Froot

Reageer op artikel:
Deze Star Wars groenten peuzelen zelfs je kids op
Sluiten