Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 15 april 2019

Star Wars Jedi: Fallen Order komt nog dit jaar uit

Tijdens de Star Wars Celebration in Chicago is het afgelopen weekend veel bekend gemaakt over de toekomst van de franchise. Zo kregen we onder andere een toffe teaser te zien van Star Wars Episode IX, welke je hier kan bekijken. Ook is er tijdens dit evenement een nieuwe game aangekondigd in de vorm van Star Wars Jedi: Fallen Order. De laatste jaren kregen we voornamelijk games die draaide op de multiplayermodus. Star Wars Jedi: Fallen Order is echter een game die het puur van het verhaal moet hebben en nog dit jaar moet uitkomen.

Maak kennis met Star Wars Jedi: Fallen Order

Want Star Wars Jedi: Fallen Order staat momenteel gepland voor 15 november van dit jaar. De game wordt gemaakt door Respawn Entertainment, die momenteel veel succes boekt met Apex Legends en hiervoor het zeer verdienstelijke Titanfall op de markt bracht. Star Wars Jedi: Fallen Order gaat een actie-adventure game worden, die je vanuit een derde persoonsperspectief beleefd en uiteindelijk verschijnt op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game speelt zich af na de gebeurtenissen van Star Wars: Revenge of the Sith, de derde episode uit de filmreeks. In de game kruip je in de huid van de jonge Padawan Cal Kestis. Deze persoon heeft de Order 66 overleefd, waarmee de Emperor alle Jedi wilde gaan uitroeien.

Het is aan de speler om enerzijds het verleden van Cal te leren kennen en tegelijkertijd hem laten uitgroeien tot een echte strijder, die weet af te rekenen met hen die achter hem aan zitten. Daarbij is het belangrijk dat je leert om te gaan met de typische lightsaber.

De game begint op de planeet Bracca, wat een nieuwe locatie is binnen het Star Wars-universum. Tijdens het avontuur maakt Cal ook nieuwe vrienden maken en komt hij diverse personage tegen die je kent uit andere verhalen.

Bekijk hieronder de verschillende screenshots van de game. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Star Wars Jedi- Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Reageer op artikel:
Star Wars Jedi: Fallen Order komt nog dit jaar uit
Sluiten