Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 september 2019

Star Wars Jedi: Fallen Order Story Trailer ziet er heerlijk uit

Zoals gebruikelijk is het najaar gevuld met een berg aan toffe games. Momenteel hebben we net FIFA 20 achter ons kiezen en volgende week verschijnt Ghost Recon Breakpoint. Kijken we iets verder, naar de maand november bijvoorbeeld, dan zien we daar Star Wars Jedi: Fallen Order. Tijdens de afgelopen E3 dit jaar in juni liet de ontwikkelaar voor het eerst gameplay zien van de game. Dat was al veelbelovend. Vandaag hebben we een gloednieuwe trailer en worden we eigenlijk alleen maar enthousiaster van de game.

Star Wars Jedi: Fallen Order Story Trailer

In deze nieuwe trailer zien we vooral meer van het verhaal. In Star Wars Jedi: Fallen Order ga je aan de slag met Cal Kestis, een Jedi die achterna wordt gezeten door de Empire. Vanuit die opgejaagde positie is het voor hem lastig om anderen te vertrouwen. Maar in de onderstaande trailer zie je dat hij er niet helemaal voor staat en dat er anderen zijn die hetzelfde doel als hem hebben.

In de trailer krijg je een redelijk goed idee van wat je kunt verwachten van het verhaal. Het is een mix tussen cutscenes waarin vrienden en vijanden voorbij komen, waarbij je duidelijk verschillende planeten kunt gaan bezoeken en veel gaat beleven. Ook zien we een duidelijk baasgevecht met een grote vijand en een strijd met wat waarschijnlijk de ultieme baas die je in de game tegenkomt in de vorm van een soort vrouwelijke Darth Vader (Mother?). Het ziet er allemaal erg tof uit en zorgt er voor dat wij zin krijgen om de game te gaan spelen. Tegelijkertijd zijn we ook nog een beetje bang dat de game kan gaan tegenvallen. Voor de release van Star Wars Battlefront 2 zorgden de trailers ook voor enthousiasme, maar viel de uiteindelijke game tegen.

Star Wars Jedi: Fallen Order verschijnt op 15 november en is dan beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Star Wars Jedi: Fallen Order Story Trailer ziet er heerlijk uit
Sluiten