Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 30 okt 2019

De Star Wars Jedi: Fallen Order-trailer ziet er fantastisch uit

Star Wars Jedi: Fallen Order is één van de laatste grote games die dit jaar uitkomt. Om alvast in de stemming te komen heeft uitgever Electronic Arts nu de launchtrailer vrijgegeven.

De launchtrailer is al wel wat aan de vroege kant, want de game verschijnt pas op 15 november. Dus als je denkt dat dit helemaal jouw game is, dan moet je nog wel even wachten.

Star Wars Jedi: Fallen Order launchtrailer

De Star Wars Jedi: Fallen Order launchtrailer toont meerdere momenten uit de game en geeft je het gevoel dat de game redelijk episch is. Hieronder zie je de trailer.

Star Wars Jedi: Fallen Order volgt de avonturen van Cal Kestis, een jonge Padawan die op de vlucht is in donkere tijden nadat Order 66 is geëxecuteerd. De duivelse Inquisitors van de Empire worden geleid door de Second Sister, terwijl Cal wordt geholpen door bondgenoten Cere, Greeze, zijn altijd betrouwbare droid BD-1 en enkele bekende gezichten uit het Star Wars-universum. Samen gaan zij op een ongelooflijke reis, waarin zij helpen om de Jedi-orde te herbouwen. Cal’s avontuur brengt spelers naar zowel nieuwe als bekende planeten om opnieuw verbinding te maken met de Force, zijn lightsabervaardigheden te verbeteren en om uit te groeien tot Jedi.

Op 15 november komt de game zoals gezegd uit. Star Wars Jedi: Fallen Order is dan beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het is tegelijkertijd ook de eerste nieuwe game van EA die op Steam komt. Ongeveer tegelijkertijd met de onthulling van de launchtrailer is naar buiten gebracht dat je in de toekomst weer games van EA op Steam kunt gaan spelen. Mochten jouw vrienden op de pc de games echter op het Origin-platform van Electronic Arts spelen, dan kun je daar het gewoon tegen opnemen. Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De Star Wars Jedi: Fallen Order-trailer ziet er fantastisch uit
Sluiten