Deze Star Wars Landspeeder is verplichte kost voor elk kind

Het is belangrijk om je liefde voor Star Wars al vroeg op je kind over te brengen. Gelukkig hebben we het ultieme middel voor je: check deze Landspeeder voor kinderen!

Star Wars Landspeeder: het ultieme kindercadeau

We hebben in de loop der tijd al aardig wat toffe loopwagens en elektrische autootjes voor je kroost verzameld (zoals deze Land Rover). We willen niet zeggen dat je die suggesties nu allemaal moet negeren, maar wat ons betreft is deze Luke Skywalker Landspeeder wel het ultieme voortuig dat jij jouw zoontje of dochtertje kunt geven.

Wees niet bang: deze Landspeeder, zoals Luke Skywalker heeft in de Star Wars films, haalt geen warpspeed: z’n topsnelheid bedraagt zo’n 7 kilometer per uur, dus jij kunt jouw kleintje hier met een gerust hart in laten rondrijden. Hij/zij rijdt dan wel absoluut rond als een kleine baas. Er kan ook nog een kleine passagier mee, want er is plek voor twee kids met een totaalgewicht van zo’n 60 kg.

Star Wars Landspeeder Manners Star Wars Landspeeder Manners

Hij is voorzien van een 12 Volt batterij en kan zo te zien wel tegen een stootje. Hij komt in september uit en kost in Amerika zo’n 500 dollar. Als wij meer info over de Nederlandse prijzen op het spoor komen, houden wij je absoluut op de hoogte.

Dit artikel verscheen als eerste op Manners.nl.

Reageer op artikel:
Deze Star Wars Landspeeder is verplichte kost voor elk kind
Sluiten