Star Wars en Loki series bevestigd voor Disney+

Disney heeft vandaag de details vrijgegeven over haar nieuwe streamingdienst. De service, die als Netflix-killer moet functioneren, heeft de naam Disney+ gekregen. Maar naast een hoop oude, heerlijke, content krijgt de dienst ook nieuwe producties. Eerder gingen de geruchten al rond, maar nu lijkt het toch echt bevestigd. Disney+ wordt voorzien van een nieuwe Star Wars Rogue One serie en een Loki serie. 

Star Wars naar Disney +

Disney’s eigen streamingdienst Disney+ gaat voorzien worden van een nieuwe Star Wars serie. Naast het feit dat de “oude” franchise op het platform te vinden is, krijgen we ook nieuwe verhalen te horen. Dat werd eerder dit jaar al duidelijk. Maar de productie van de eerste nieuwe Star Wars serie is nu officieel bevestigd. De serie richt zich op Rogue One: A Star Wars Story personage Cassain Andor. In de nieuwe productie, die beschreven wordt als een Spy Thriller, volgen we Andor’s werk tegen de Empire. Alles gebeurt voor de meeting die hij heeft met Jyn Erso en de missie welke A New Hope in wist te leiden.

Diego Luna zal zijn rol als Cassain Andor weer oppakken en daar is hij, zoals hij zelf zegt, bijzonder blij mee.

‘Voor mij is het heel speciaal dat ik weer terug mag keren naar het Star Wars universum. Ik heb heel veel herinneringen over het geweldige werk wat ik met geweldige mensen heb mogen verrichten. En het grootste avontuur ligt nog voor ons. Ik heb de kans om het personage weer opnieuw te leren kennen.’

Star Wars en Loki serie naar Disney dienst

Ook Loki naar de dienst

En terwijl de hype rondom de Star Wars serie je nog vast heeft, kan je jezelf alweer opmaken voor het volgende enthousiasme. Disney heeft naast deze serie, ook een Loki serie bevestigd voor Disney+. De geruchten rondom deze serie gingen al enige tijd rond, maar een bevestiging bleef nog even uit. Met de komst van Loki heeft producent Disney haar eerste officiële Marvel serie in de pocket voor haar platform.

Tom Hiddleston zal wederom in de huid kruipen van Thor’s kwaadaardige halfbroer. Maar daar blijft het dan ook bij. Terwijl de Star Wars serie al een verhaal heeft gekregen, is de Loki serie nog wat vaag. Naast het feit dat Hiddleston te zien is, weten we helemaal niks. Ja, dat hij er daadwerkelijk komt dan. Meer informatie zal op een ander moment naar buiten gebracht gaan worden.

Star Wars en Loki serie naar Disney Dienst Marvel

Wanneer deze serie in productie gaat weten we niet. Wel weten we dat de Star Wars productie vanaf 2019 geproduceerd gaat worden. Wanneer beide serie te zien zijn, is nog niet bekend!

Reageer op artikel:
Star Wars en Loki series bevestigd voor Disney+
Sluiten