Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 13 dec 2018

Volledige cast Star Wars live-action serie The Mandalorian bekend

Toen Disney aan de haal ging met de Star Wars franchise waren de reacties gemengd. Er was een groep mensen die enthousiast waren over het feit dat de oude franchise weer werd opgebouwd en een groep die vrij kritisch was. Maar het interessante van de hele samenwerking was toch echt de komst van nieuwe verhalen zoals Rogue One en Solo. Ondanks het feit dat deze niet heel enthousiast ontvangen werden, is de hype rondom de Disney+ serie The Mandalorian pittig aanwezig. En de volledige cast van die serie is nu bekend gemaakt.

Cast The Mandalorian bekend

Van alle Star Wars projecten die Disney heeft uitgevoerd de laatste jaren, lijkt The Mandalorian de meeste aandacht te krijgen. Uiteraard wordt de nieuwe trilogie ook zonder enige twijfel met enthousiasme ontvangen, maar de hype rondom deze live-action serie stijgt met de week. Zeker nu de cast van de serie bekend gemaakt is door Disney. Een cast die overigens alles behalve teleur weet te stellen.

De hoofdrol van The Mandalorian is voor Pedro Pascal, die je kan kennen uit de Netflix serie Narcos. De acteur wordt in de serie bijgestaan door Gina Carano, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog en Nick Nolte. De productie van de serie ligt in de handen van Jon Fravreau, de man achter de succesvolle Iron Man trilogie. De regie van de allereerste aflevering ligt in de handen van Dave Filoni, de grote man achter Star Wars: The Clone Wars en Star Wars Rebels. Voor de overige afleveringen staat de regie gereserveerd voor Deborah Chow, Rick Famuyiwa, Bryce Dallas en Taika Waititi. Grote namen voor een serie met hetzelfde budget als Game of Thrones.

The Mandalorian Star Wars Pedro Pascal

Het is een groep geweldig getalenteerde acteurs en regisseurs die deze serie in elkaar gaan zetten. Een serie die, naar ons idee, fantastisch gaat worden. Uitvoerend producent Jon Favreau is is zelf ook bijzonder enthousiast, zo laat hij weten op de blog van Star Wars.

‘We hebben een geweldige tijd met een groep bijzonder getalenteerde mensen. We kunnen niet wachten om te laten zien waar we mee bezig zijn.’

The Mandalorian verschijnt naar verwachting volgend jaar op de streamingdienst van Disney.

Reageer op artikel:
Volledige cast Star Wars live-action serie The Mandalorian bekend
Sluiten