Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 11 dec 2018

Disney toont eerste beeld Star Wars: Galaxy’s Edge attractie

De Millennium Falcom is gearriveerd in Disneyland. In de afgelopen twee jaar was de replica van Han Solo’s iconische schip onder constructie voor de gloednieuwe Star Wars: Galaxy’s Edge attractie en het park deelt eindelijk het eerste beeld op haar Instagram account. Altijd al eens in de Millennium Falcon willen staan? Dan krijg jij vanaf volgend jaar de kans om dat eindelijk te doen. En zo te zien wordt het een onvergetelijke ervaring. 

Millennium Falcon in Disneyland

Disney had hem al lang en breed aangekondigd, maar het eerste beeld van The Millennium Falcon replica maakt ons toch echt bijzonder enthousiast. Als onderdeel van het nieuwe Star Wars: Galaxy’s Edge wordt de Falcon hét toneel voor de nieuwe Smuggler’s Run attractie in Disneyland. Het iconische schip was de afgelopen twee jaar onder constructie en wordt nu eindelijk aan het publiek getoond op Instagram. Zoals je hieronder kunt zien is het schip een replica van de Millennium Falcon uit de nieuwe sequel trilogie, die sinds 2015 onze sci-fi harten weer weet te veroveren.

View this post on Instagram

Prepare to jump to #lightspeed. Behind-the-scenes look at development on Star Wars: Galaxy’s Edge. Disneyland, summer 2019. Walt Disney World, fall 2019.

A post shared by Disneyland (@disneyland) on

In Smuggler’s Run, zoals de attractie heet, is het aan jou de taak om het iconische schip mee te nemen op een geheime missie. Als een echte strijder van het verzet bevindt jij je in de cockpit van de Millennium Falcon en wordt je vergezeld door ruimtepiraat Hondo Ohnaka en Wookiee Chewbacca. Bezoekers kunnen drie verschillende rollen aannemen, waardoor het verhaal een unieke wending kan krijgen. Het verhaal is namelijk volledig afhankelijk van de succes die je behaalt of de verliezen die je lijdt.

Star Wars: Galaxy’s Edge

Smuggler’s Run is niet de enige attractie die Star Wars: Galaxy’s Edge gaat vullen. Zo zal Disneyland ook een tweede attractie toevoegen in de vorm van Star Wars: Rise of the Resistance. Hierin wordt je midden in de strijd tussen de First Order en het verzet gesmeten. Daarnaast zorgt Galaxy’s Edge ervoor dat bezoekers kunnen genieten van blue-milk en andere Star Wars gerelateerde hapjes en drankjes. Deze kun je uiteraard nuttige in de lokale Cantina nadat je Batuu’s Marketplace hebt bezocht. Kortom: je waant je echt in de wereld van Star Wars.

Star Wars: Galaxy's Edge Disney

Star Wars: Galaxy’s Edge zal vanaf de zomer beschikbaar zijn in Disneyland Anaheim in California. Later dat jaar opent het ook in Disney World Orlando in Florida.

Reageer op artikel:
Disney toont eerste beeld Star Wars: Galaxy’s Edge attractie
Sluiten