Star Wars: The Rise of Skywalker tv-spot bevat mogelijke spoiler en fans worden gek

Waar de laatste trailer voor het aankomende Star Wars: The Rise of Skywalker al een aantal weken geleden online kwam blijven er wel allerlei andere promo video’s verschijnen. Denk bijvoorbeeld maar aan televisiespotjes en andere korte filmpjes.

Een van die reclames bevat echter een bepaald detail dat volgens sommige mensen een belangrijk plotdetail verklapt en een lijn is met eerdere leaks rondom de film.

Star Wars tv-spot bevat mogelijk belangrijk plotdetail

⚠️Dit artikel kan mogelijke spoilers bevatten ⚠️

Het betreffende filmpje verscheen op een Youtube-kanaal genaamd Disneyland Experience en is niet afkomstig van officiële Star Wars bronnen zoals Disney of Lucasfilm. Je kunt het hieronder bekijken:

Zoals je misschien al kunt zien heeft Rey op een gegeven moment een dolk vast. Volgens sommige fans gaat het hier om de Sith Dagger. Dit zou bewijzen dat een aantal van de eerder gelekte plotdetails ook daadwerkelijk in de film zitten.

Veel mensen denken dat het mes gepresenteerd wordt als een belangrijk plotonderdeel, maar dat het uiteindelijk helemaal niet zo zal zijn. Er zijn echter ook Star Wars fans die vermoeden dat het wapen voorzien is van een mysterieuze tekst, die vertaalt moet worden. Dit zou zomaar de reden kunnen zijn dat C-3PO op een bepaald moment die rode ogen krijgt. Volgens de theorie wordt hij namelijk dusdanig onder druk gezet, dat hij instaat is om een geheime taal te ontrafelen.

Het antwoord op deze (en waarschijnlijk nog een hoop meer) vragen zal vanaf 18 december te verkrijgen zijn, want dan gaat Star Wars: The Rise of Skywalker in première.

Disney+

Momenteel zijn er meerdere films van Star Wars op Disney+ te bekijken. Daarnaast verschijnt er iedere week een nieuwe aflevering van The Mandalorian, een populaire serie die zich in het universum van de populaire sci-fi franchise afspeelt.

Meer over Star Wars en alles dat eromheen hangt lees je in het daarvoor gemaakte overzicht.

CinemaBlend

Reageer op artikel:
Star Wars: The Rise of Skywalker tv-spot bevat mogelijke spoiler en fans worden gek
Sluiten