Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 20 nov 2018

Deze Star Wars Porg van LEGO is enorm schattig

In Star Wars The Last Jedi maakten we kennis met de Porgs. Van te voren was het in de trailer een beestje waar we enthousiast van werden, maar in de uiteindelijke film hadden ze maar een kleine rol. Toch zijn ze inspiratie voor vele merchandise. Het nieuwste stukje merchandise dat je kunt kopen is een heuse Star Wars Porg van LEGO.

De LEGO Star Wars Porg

De LEGO Star Wars Porg is voor 79,99 euro te koop in de LEGO-winkel. Het gaat daarbij om een variant die levensgroot is. Omdat het schattige kleine beestjes zijn, gaat het uiteindelijk om een Porg die zo’n 19 centimeter hoog is. Ook krijg je er een soort van standaard bij. Daar kun je de Porg niet op zetten, maar is meer een informatie scherm die je naast de Porg zet. Daarop staat dan handige informatie over het beestje. Daar kun je ook een minifiguur van de Porg naast zetten.

LEGO Star Wars Porg

De LEGO Star Wars Porg bestaat uit 811 stukjes en is zodoende dus een beestje waar je wel een tijdje mee bezig bent om te bouwen. Als je hem dan eenmaal hebt staan, dan kun je op zijn staart drukken om zijn snavel te openen. Als je er dan zelf wat geluid bij maakt, dan lijkt het net een echte Porg. Dat past dan perfect bij de rest van je LEGO Star Wars-verzameling. Ook zou het minifiguurtje geplaatst kunnen worden in de Millenium Falcon, zodat je nog meer scenes uit de film op de juiste wijze na kunt doen.

LEGO Star Wars Porg

Wil je meer weten over wat er tegenwoordig allemaal beschikbaar is in de wereld van LEGO? Dan hebben we hier een handige overzichtspagina. Daar vind je informatie over nieuwe sets die beschikbaar zijn of binnenkort uit komen, alsmede aandacht voor de vele games die rondom het speelgoed over de jaren zijn gemaakt.

Reageer op artikel:
Deze Star Wars Porg van LEGO is enorm schattig
Sluiten