Star Wars: Twitter bot laat titel nieuw project uitlekken

De zogeheten ´Skywalker Saga´ mag dan inmiddels afgerond zijn, maar dat betekent niet dat er geen nieuwe Star Wars projecten meer zullen verschijnen. Zo staan er onder andere enkele series en (potentiële) films gepland.

Nieuwe Star Wars game in de maak?

Een recent bericht op Twitter lijkt uit te wijzen dat er een nieuwe game genaamd Star Wars: Project Maverick in de maak is. De Tweet is afkomstig van PSN Releases, dat zover wij weten een bot is. Het lijkt er dan ook op dat het bericht ´´per ongeluk´´ verstuurd is. Al kan het natuurlijk ook gewoon een stiekeme reclamestunt zijn:

Er zijn nog weinig details bekendgemaakt, maar het lijkt erop dat het hier om een pilotengame gaat. De kans is aanwezig dat het spel qua stijl en gameplay een beetje vergelijkbaar is met eerdere Star Wars games Rogue Squadron en Jedi Starfighter.

Top Gun

De titel van de aankomende Star Wars-game lijkt overigens geïnspireerd te zijn door de film Top Gun, een in 1986 verschenen actiefilm waarin vliegtuigen centraal staan. Dit omdat niet alleen het hoofdpersonage de bijnaam Maverick heeft, maar ook het aankomende vervolg zo gaat heten.

Top Gun: Maverick zal wederom rollen hebben voor Tom Cruise en Val Kilmer. De bedoeling is dat de film vanaf 17 juli in de Nederlandse bioscopen draait. Of de eerdergenoemde Star Wars game er inhoudelijk op zal lijken valt de vraag.

LEGO Skywalker Saga

Een andere aankomende Star Wars game is LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Hierin zal het verhaal achter de bekende sci-fi reeks opnieuw worden vertelt, maar dit keer met LEGO figuren in de hoofdrol. Het is overigens geen remake van het eerder verschenen LEGO: The Complete Saga. Meer omtrent dit project is hier te lezen.

Mocht je op de hoogte gehouden willen worden over het laatste nieuws rondom Project Maverick en andere games, dan raden we je aan om dit overzicht in de gaten te houden.

Reageer op artikel:
Star Wars: Twitter bot laat titel nieuw project uitlekken
Sluiten