Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 28 sep 2018

Star Wars Resistance trailer dompelt je onder in de actie

Je zou tussen al het filmgeweld door bijna vergeten dat Star Wars Resistance ook nog eraan komt. Deze nieuwe animatieserie valt niet per se in het rijtje van Clone Wars en Rebels. Dat kun je alleen al aan de nieuwe animatiestijl zien. 

Star Wars Resistance trailer

Het ziet er allemaal net iets kindvriendelijker uit. Schrijf de serie daarmee echter niet meteen af, want alles wijs erop dat dit een aangename verrassing voor fans gaat worden. De eerste teasers lieten zien hoe de Resistance-spionnen raceten rondom een geheim eiland.

Nu is er een nieuwe trailer gelanceerd, waarin we een voorproefje krijgen op het grotere plaatje van de missie van Kazuda Xiono: de aankomende oorlog tussen de Resistance en de First Order.

Star Wars Resistance trailer

Waar is de First Order mee bezin in het mysterieuze Unknown Space? Er zijn dus een hoop vragen die de serie nog moet beantwoorden. Voor nu weet de trailer ons in ieder te overtuigen van een spectaculair aspect van de animatieserie: de actie.

X-Wings, X-Wings en nog meer X-Wings! Daarbij komen Oscar Isaac en Gwendoline Christie ook in actie, als respectievelijk Poe Dameron en Captain Phasma. Een echte sterrencast dus. Gelukkig hoeven fans niet lang meer te wachten tot de actie losbarst.

Vanaf 7 oktober gaat Star Wars Resistance namelijk van start op Disney XD. Het is nog niet bekend hoe snel de animatieserie ook naar de Nederlandse televisie komt. De echte diehards weten hun weg echter vast wel online te vinden.

Uiteindelijk zal Resistance op Disney Play komen te staan, de streamingdienst die volgend jaar uitkomt. Daarover kun je hier meer lezen. Disney heeft grootse plannen voor zijn Netflix-killer.

 

Reageer op artikel:
Star Wars Resistance trailer dompelt je onder in de actie
Sluiten