Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 25 okt 2019

Star Wars: 15 prachtige afbeeldingen uit Rise of Skywalker

Als jij een Star Wars fan bent dan heb je hoogstwaarschijnlijk de nieuwe trailer voor Episode IX: The Rise of Skywalker al gecheckt. Mocht dat niet het geval zijn dan kun je hem hier alsnog checken.

Toch is dat niet het enige nieuwe materiaal dat is verschenen. Er zijn namelijk 15 nieuwe foto’s voor het aankomende slotstuk online gekomen. Ook hebben we een gloednieuwe poster voor jullie.

Nieuwe Star Wars: Rise of Skywalker foto’s

Waar een trailer erg veelbelovend kan zijn zegt een simpele filmstill soms ook een hoop. Vandaar dat wij het wel de moeite waard om de meeste interessante Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker foto’s hieronder te verzamelen.

STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER
Bron: The Walt Disney Company
STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER
Bron: The Walt Disney Company
Bron: The Walt Disney Company

Een overzicht van alle nieuwe Star Wars foto’s is hier te vinden. Hieronder zie je ook nog de poster:

Bron: The Walt Disney Company

Hoe Star Wars: The Rise of Skywalker uiteindelijk zal gaan aflopen is natuurlijk nog maar de vraag. Daarnaast zijn er nog een berg andere dingen waar we hopen achter te kunnen komen. Want op wie van de Skywalkers slaat de titel eigenlijk? Leia? Kylo Ren? Of misschien wel heel iemand anders? En wie gaat de grote slechterik in de film worden? In een van de eerdere trailers zagen we namelijk angstaanjagende shots van een kille Rey. Gaat zij misschien het duistere pad bewandelen?

Cast en releasedatum

De film heeft rollen voor Mark Hamill, Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Anthony Daniels, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Lupita Nyong’o, Kelly Marie Tran, Ian McDiarmid, Joonas Suotamo en Billy Dee Williams. Ook zal de in 2016 overleden Carrie Fisher in de film voorkomen door middel van ongebruikt materiaal dat voor eerdere Star Wars films geschoten is.

Je kunt Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker vanaf 18 december in de bioscoop gaan bekijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Star Wars: 15 prachtige afbeeldingen uit Rise of Skywalker
Sluiten