Mysterie in Nieuwe Star Wars: The Rise of Skywalker tv-spot

De Star Wars franchise blijft zich voorlopig nog wel even uitbreiden, maar de Skywalker saga zal daarentegen binnenkort toch echt ten einde komen. Het aankomende The Rise of Skywalker gaat het – inmiddels meer dan 40 jaar oude – verhaal namelijk afsluiten.

Ondanks dat de laatste trailer enkele weken geleden al verscheen krijgen we dankzij een nieuwe tv-spot toch nog wat nieuw beeldmateriaal te zien. Zo komt er in een van de shots een groepje sinistere figuren in beeld dat wellicht de mysterieuze Knights of Ren zijn.

Toont deze nieuwe Star Wars tv-spot de Knights of Ren?

Mocht jij de betreffende video zelf willen checken dan kan dat hieronder. Het eerdergenoemde groepje dat de Knights of Ren zou kunnen voorstellen is vanaf ongeveer seconde 8 te zien.

De eerdere video’s hintte al naar een episch duel tussen Rey en Kylo Ren, maar het bovenstaande filmpje wijst erop dat Rey in de nieuwe film naast Kylo ook met zijn handlanders te maken krijgt.

In The Rise of Skywalker zullen Mark Hamill, Daisy Ridley, John Boyega en Oscar Isaac allemaal weer te zien zijn. Ook heeft de in 2016 overleden Carrie Fisher weer een rol, dat mogelijk gemaakt is door middel van ongebruikt materiaal uit eerdere Star Wars films. Een nieuw castlid is Dominic Monaghan, die vele kijkers zullen kennen vanwege zijn rol in de Lord of The Rings trilogie.

The Mandalorian

In de tussentijd kun je als Star Wars liefhebber genieten van The Mandalorian, een speciaal voor Disney+ gemaakte serie. Hier staat een door Pedro Pascal gespeelde premiejager centraal. Al zijn veel fans meer onder de indruk van Baby Yoda, dat oogt als een schattige jonge versie van het gelijknamige Star Wars personage. Een aantal leuke plaatjes rondom dit aandoenlijke figuurtje zijn hier te bekijken.

Meer over de Star Wars films, series en alles dat eromheen hangt is te lezen in dit overzicht.

Reageer op artikel:
Mysterie in Nieuwe Star Wars: The Rise of Skywalker tv-spot
Sluiten