Star Wars: The Rise of Skywalker nu al te streamen op Disney+

Het gebeurde een klein beetje onder onze radar, maar Disney+ heeft gisteravond een redelijke stunt uitgehaald. De streamingdienst heeft Star Wars: The Rise of Skywalker aan het aanbod toegevoegd.

Het negende deel uit de Star Wars franchise is tevens ook het laatste deel uit de gehele Skywalker saga. De film verscheen in december in de bioscopen, maar is nu dus ook te streamen.

Star Wars: The Rise of Skywalker op Disney+

Met de komst van The Rise of Skywalker, is de gehele saga compleet. Niet alleen qua afronding van het verhaal, maar ook qua aanbod op Disney+. Alle films staan nu namelijk op de streamingdienst en zijn dus keihard te bingen. Met de meeste mensen thuis wordt het dus wel tijd voor een flinke Star Wars marathon.

The Rise of Skywalker is het laatste deel in de Skywalker saga en maakt dus een einde aan het verhaal dat we kennen. Best wel een dingetje, want Star Wars is er groot mee geworden. Waar het verhaal van George Lucas begon bij Luke Skywalker, werd het vervolgens voortgezet met Anakin Skywalker (de prequels) en uiteindelijk het verhaal van Rey.

Nu is het tijd voor een volgend verhaal.

Goede zet

Het is een goede zet van Disney om de nieuwste Star Wars film toe te voegen aan het aanbod. We kunnen op dit moment namelijk wel spreken van een kleine dip in de content van de dienst. Waar Disney+ in november keihard wist te lanceren met The Mandalorian en Baby Yoda, blijft het op dit moment best wel stil.

Naast The Rise of Skywalker is er ook nog een ander stukje Star Wars content te zien. Disney+ neemt je namelijk mee achter de schermen van The Mandalorian.

Benieuwd naar welke streamingdienst op dit moment het goedkoopst is? Check dan zeker even dit artikel!

 

Reageer op artikel:
Star Wars: The Rise of Skywalker nu al te streamen op Disney+
Sluiten