Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 15 apr 2019

The Mandalorian: eerste beelden Star Wars serie zijn een feit

Dat Disney Plus een grote concurrent van Netflix gaat worden is al enige tijd bekend. Zeker omdat deze dienst aan de haal kan gaan met de wereld rondom Star Wars. Iets wat Disney ook met beide handen aanpakt. De hype rondom The Mandalorian, een van de exclusives, is gigantisch en de eerste beelden zijn een feit. Maak kennis! 

Eerste beelden The Mandalorian zien daglicht

Afgelopen zondag was het Star Wars Celebration Sunday. Nu snappen we dat je niet perse alle panels live gaat volgend via een livestream, maar mensen die dit wel deden kwamen voor een grote verrassing te staan. De allereerste beelden van The Mandalorian serie werden gedeeld met het publiek. Disney wil vanaf 12 november 2019 hun Disney Plus platform in de lucht hebben en gaan vanaf dat moment dus ook volle bak de concurrentie aan met Netflix. En om dit zo goed mogelijk te doen trapt de producent de streamingdienst af met een keiharde exclusive: The Mandalorian.

De afgelopen maanden hebben we al veel gehoord over de Star Wars serie en de hype is oprecht groot. Fans van de franchise kunnen niet wachten om het verhaal onder ogen te zien, maar daadwerkelijke beelden ontbraken nog. Daar is gister toch echt verandering in gekomen. Tijdens het Star Wars Celebration Sunday evenement werden de eerste foto’s van de serie onthuld. Eindelijk!

Naast de bovenstaande foto’s werd er ook een poster onthuld van de aankomende Star Wars serie:

The Mandalorian Star Wars Serie

Maar naast nieuwe beelden hebben we ook eindelijk een goed beeld van het verhaal!

The Mandalorian: het verhaal

Het verhaal van The Mandalorian speelt zich zo’n vijf jaar na Star Wars: Return of the Jedi af, maar vindt nog voor The First Order plaats. Dat betekent dus dat dit verhaal zich ook voor The Force Awakens afspeelt. Tijdens het Star Wars evenement afgelopen zondag werd er iets meer bekend over de serie en wat te het daadwerkelijk te bieden heeft. Zo geeft Pedro Pascal, die de hoofdrol speelt in de film, een klein idee van wat zijn personage te bieden heeft.

“Mando is een premiejager en een revolverheld. Een mysterieuze eenzame revolverheld met een dubieus moreel karakter. En hij is erg slecht!”

Dat het personage misschien als “chaotisch” omschreven kan worden heeft alles te maken met de setting van de serie. Showrunner Jon Favreau laat namelijk weten:

“Er heerst een chaos in de Melkweg, welke gevuld is met sterke persoonlijkheden.”

Naast de informatie en de foto’s krijgen we verder weinig informatie. Wanneer er een trailer zal verschijnen is op dit moment nog niet bekend, net als de Nederlandse releasedatum van de serie en de streamingdienst van Disney.

Reageer op artikel:
The Mandalorian: eerste beelden Star Wars serie zijn een feit
Sluiten