Vecht als een Jedi met deze augmented reality Star Wars-set voor smartphones

Lenovo laat zich weer eens van zijn innovatieve kant zien. Een gadget waarmee je het tegen de duistere kant van ons universum opneemt. Met de Star Wars: Jedi Challenge laat Lenovo de Jedi in je ontwaken. Door middel van een augmented reality Star Wars-ervaring voor smartphones. The Last Jedi zal jaloers op jouw Lightsaber skills zijn.

Lenovo Star Wars Jedi Challenge

Dankzij de mogelijkheden met augmented reality, de Mirage AR-headset van Lenovo en een Lightsaber-controller vecht jij als een ware Star Wars Jedi. Zet de Mirage AR-headset op, activeer je lightsaber en je staat oog in oog met vijanden als Darth Vader en Kylo Ren. Je snapt dat er vervolgens niets anders op zit dan het gevecht aan te gaan.

Niet alleen maar vechten

Met de Lenovo Star Wars: Jedi Challenge neem je het niet alleen maar op tegen hordes vijandelijke troepen uit alle tijdperken. De Mirage AR-headset kun je ook inzetten om je denkvermogen te trainen. Dit doe je met een strategisch spel waarin jij een leger moet coachen om het Keizerrijk te verslaan. En via Holochess voer jij holografische buitenaardse spelstukken aan in je territoriumgevecht op schaakborden. Star Wars: Episode IV – A New Hope gezien? Dan weet je exact over welke game wij het hebben.

star wars jedi challenge

Het draait om strategie

Om je denkvermogen te trainen gaat het om strategie, maar je kunt ook je vaardigheden als militair strateeg testen. Je moet jouw vijanden een strategische nederlaag toe kunnen brengen. Kruip in de huid van Jedi als Luke Skywalker en Obi-wan Kenobi en help ze naar de overwinning in epische gevechten. Kortom: Lenovo Star Wars: Jedi Challenge zorgt voor een langdurige vette ar-ervaring.

star wars jedi challenge

Blijft leuk dankzij uitbreidingen

Nu zul je waarschijnlijk denken dat zo’n Star Wars-set maar voor een korte periode leuk blijft. Niets is minder waar. De augmented reality-set blijft te gek doordat Lenovo uitbreidingen blijft ontwikkelen. Onlangs is er bijvoorbeeld een nieuwe planeet voor Strategic Combat uitgebracht. Ook kun je met de update tegen Praetorian Guards uit The Last Jedi vechten.

Star Wars: Jedi Challenge werkt met nieuwe smartphones als de iPhone 6, 7, 8 (Plus), Samsung Galaxy S8, Galaxy S7 (edge), LG G6 en de Moto Z² Force Edition. Voor 299 euro is het op de valreep een perfect kerstcadeau.

Reageer op artikel:
Vecht als een Jedi met deze augmented reality Star Wars-set voor smartphones
Sluiten