Star Wars: The Rise of Skywalker trailer belooft een episch slotstuk

Voor de derde keer in de geschiedenis komt er een Star Wars trilogie ten einde. Toch is dit einde definitiever dan ooit tevoren. Episode IX is namelijk de laatste film over de legendarische Skywalker family. Het ruimte avontuur dat ooit in 1977 begon, is nu op weg naar een hopelijk passende einde. De nieuwe trailer van Star Wars: The Rise of Skywalker belooft in ieder geval een episch slotstuk.

Zoals een goede trailer betaamt, is ook dit laatste lekkermakertje voordat de film uitkomt een compilatie van wat we al kennen, aangevuld met mysterie. Zo zien we Rey, Poe, Finn, R2-D2- Leia, C-3PO, Chewbacca, Kylo Ren en alle andere iconische karakters. Daarnaast zien we ook nieuwe helden en vijanden uit het verleden. Zo is wat we verwacht hadden waar: Emperor Palpatine gaat een belangrijke rol spelen in Star Wars: The Rise of Skywalker.

De Skywalker Saga komt ten einde

Daarnaast zien we typische Star Wars locaties. Van een duistere ijsplaneet tot een kleurrijke woestijn en van gigantische gevechten in de ruimte tot intense duels met lightsabers. Alle ingrediënten zijn weer aanwezig en de trailer stelt dan ook zeker niet teleur. Nu is het te hopen dat dit ook geldt voor de film zelf, want het vorige deel (The Last Jedi) werd niet door iedereen gewaardeerd.

Hoe Star Wars: The Rise of Skywalker gaat eindigen is nog een groot raadsel. Op welke Skywalker slaat de titel? Leia? Kylo Ren? Of keert Anakin Skywalker terug om opnieuw af te rekenen met The Emperor? En is de bekendste bad guy uit de film serie wel de grote slechterik in deze film? In de voorgaande trailer zagen we angstaanjagende beelden van een ijskoude Rey. Gaat zij het duistere pad bewandelen?

Releasedatum Star Wars: Rise of Skywalker

Op al die vragen krijgen we 18 december een antwoord. Vanaf dan draait Star Wars: The Rise of Skywalker namelijk in de bioscoop.

YouTube

Reageer op artikel:
Star Wars: The Rise of Skywalker trailer belooft een episch slotstuk
Sluiten