Hier zou de Star Wars trilogie van GOT-makers over gaan

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat David Benioff en D.B. Weiss, de twee showrunners van Game of Thrones, niet langer betrokken zijn bij hun eerder aangekondigde Star Wars trilogie.

Er waren nog geen bevestigingen gedaan over het eventuele verhaal achter deze films, maar website Variety geeft nu aan daar meer over te weten. Zij beweren namelijk dat de trilogie de focus zou leggen bij het ontstaan van de Jedi.

De Star Wars trilogie van showrunners Game of Thrones

Toen eerder dit jaar bekend werd dat Game of Thrones producenten David Benioff en D.B. Weiss een aantal Star Wars films zouden gaan maken waren er veel fans die dit wel zagen zitten.

Het enthousiasme verdween bij veel mensen echter nadat ze het afsluitende seizoen van Game of Thrones hadden gezien. Dit was voor een groot deel van de fans namelijk een flinke teleurstelling. De angst dat de aankomende Star Wars trilogie ook tegen zou gaan vallen werd hierdoor groot.

Totdat gisteren bekend werd dat de twee Game of Thrones makers het te druk hadden met hun projecten voor Netflix de en eerder geplande Star Wars trilogie willen laten voor wat het is.

Ontstaan van de Jedi

Als het klopt wat Variety over de inhoud van de – inmiddels gecancelde – Star Wars trilogie beweerd dan zou de focus gelegen hebben bij de opkomst van de Jedi. De kans zou dan groot zij dat de films zich op de planeet Ahch-To hadden afgespeeld.

Of iemand anders de trilogie van Weiss en Benioff gaat overnemen is nog niet bekend. Gezien Disney nog genoeg andere Star Wars projecten gepland heeft zou het zomaar kunnen dat het project geheel van de baan is.

Zo verschijnt 12 november de eerste aflevering van The Mandalorian, een speciaal voor Disney+ gemaakte serie. Daarnaast vanaf 18 december de film The Rise of Skywalker in de bioscoop te zien zijn.

Reageer op artikel:
Hier zou de Star Wars trilogie van GOT-makers over gaan
Sluiten