Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 3 jan 2018

We hebben geweldig nieuws voor fans van Star Wars

Wil jij na The Last Jedi alleen maar meer Star Wars? En kun je eigenlijk niet wachten om iets van een glimp te zien? Dan is het wellicht een idee om volgend jaar juni naar Schotland af te reizen. Naar verluid gaat director Rian Johnson daar beginnen met de opnames van een nieuwe Star Wars Trilogie.

Nieuwe Star Wars trilogie

Het zou daarbij gaan om het plaatsje Argyll. Dat is als we deze Schotse website mogen geloven. Daarbij moet wel gezegd worden dat we het nog eerst moeten zien voordat we het geloven. De laatste keer dat Johnson sprak over het nieuwe project, wist hij naar verluid nog niet helemaal wat hij er mee aan moest. Natuurlijk, een goed idee kan snel gaan en het duurt nog een half jaartje voordat men begint, maar als er voor de rest nog niks bekend is, voelt het een beetje te voorbarig aan.

Star Wars

De nieuwe Star Wars Trilogy zal overigens niet deeltje X tot en met XII zijn. Het gaat om een compleet nieuw verhaal binnen het Star Wars-universum, dat zich in een compleet andere tijd kan afspelen. Immers had je in de wereld van games al de game Knights of the Old Republic, die qua tijdspanne ook compleet anders is.

Het is echter al bevestigd dat de films niet in die wereld zal plaats vinden, dus we krijgen echt iets compleet nieuws. Dat betekent dus dat er ruimte is voor compleet nieuwe personages, omgevingen en verhaallijnen. Met andere woorden, het heeft nauwelijks iets met Star Wars te maken zoals we het nu kennen.

Rian Johnson is overigens geen vreemde in de wereld van Star Wars. Hij mag immers zijn naam verbinden aan The Last Jedi, een film die een behoorlijke impact heeft achtergelaten. Onze Spoiler-vrije review kun je hier lezen. En als je wel spoilers wilt, dan is dit een goede tip.

Reageer op artikel:
We hebben geweldig nieuws voor fans van Star Wars
Sluiten