Mark Hofman
Mark Hofman Tech 18 feb 2019

Mysterieuze Star Wars tweet hint naar titelonthulling Episode IX

Star Wars: Episode IX is nu al een van de meest besproken films van 2019. Het laatste deel van de nieuwe trilogie weet veel los te maken, net zoals de naam die ermee gepaard gaat. Hoe gaat de film heten? Een mysterieuze tweet van Star Wars UK lijkt ons te tonen dat we hier zeer binnenkort achter gaan komen. 

Star Wars tweet over titelonthulling?

Op filmgebied heeft 2019 ons voldoende te bieden. Al is het alleen maar om het feit dat Star Wars: Episode IX in de bioscopen gaat verschijnen. Maar waar de film tot december dit jaar niet het daglicht gaat zien, geldt dat niet voor de titel. De afgelopen tijd wordt er veel gesproken over de naam van de laatste film uit de trilogie en lekte er zelfs al een naam uit. Het wordt dus hoogtijd dat we achter de titel van Episode IX komen. En door een mysterieuze tweet van het officiële account hebben we zo’n gevoel dat dit niet heel lang meer gaat duren.

Afgelopen zaterdag heeft het Star Wars UK account op Twitter een, vrij, willekeurig bericht geplaatst. Het gaat om een GIF waarin zowel Anakin Skywalker als Han Solo de tekst “This is where the fun begins” uitspreekt. Een bericht die wordt bijgestaan door de tekst “The clam before the galactic storm…”. Een tweet die ook op het Franse en Nederlandse account van te vinden was.

Het zou zomaar kunnen betekenen dat Lucasfilm en Disney zich allebei opmaken voor een titelonthulling. Beide partijen zijn lang stil geweest over de film, maar hebben wel al foto’s van de set gedeeld. Er wordt dus druk gewerkt aan het laatste deel van de huidige Star Wars trilogie.

En de naam van die film? Daar gaan we binnenkort, naar ons idee, toch echt achterkomen. Kom maar op met die onthulling!

Reageer op artikel:
Mysterieuze Star Wars tweet hint naar titelonthulling Episode IX
Sluiten