Noah Korevaar
Noah Korevaar Gadgets 14 dec 2017

Deze peperdure X-Wing pen is het ultieme Star Wars kerstcadeau

Star Wars: The Last Jedi draait nu in de bioscopen, en daar spelen alle gadgetfabrikanten gretig op in. Na een messenset is er nu ook een peperdure X-Wing pen.

Star Wars: The Last Jedi

Star Wars: The Last Jedi draait eindelijk in de bioscopen. De eerste recensies zijn overweldigend positief. Check ook onze spoiler-vrije review. De beste Star Wars film ooit? Misschien wel. De hype is in ieder geval groot. Het is december, dus tijd om cadeautjes in te slaan. In ons WANT Christmas-dossier vind je toffe kerstcadeautjes.

Gelukkig komen er ook talloze nieuwe Star Wars-gadgets uit. Onlangs zetten we een aantal fitness-pareltjes op een rijtje,  maar nu kwam er weer een must-have gadget voorbij. Wie is er nou niet fan van de iconische X-Wing? Misschien zijn we iets te oud voor plastic speelgoed, maar het ruimteschip verdient absoluut een plekje in je dagelijkse workflow.

Star Wars X-Wing Pen

Star Wars S.T. Dupont X-Wing Pen

Dan kun je kiezen voor deze briljante messenset, maar nu is er ook een pen uitgekomen. Ja, een pen, maar wat voor een. Na het zien van dit hebbeding voelt het gewoon verkeerd om met een doodnormale Bic-pen te schrijven.

Star Wars: The Last jedi X-Wing Pen

Helaas is het prijskaartje.. pittig. Deze limited edition S.T. Dupont-pen kost namelijk maar liefst 1700 euro. Voorlopig blijven wij dus gewoon naar de foto’s staren. Voor die prijs krijg je er wel een luxe houten doos bij, bekleed met suède. Zo kun je dit kunststuk altijd veilig vervoeren.

Gelukkig zijn niet alle Star Wars-gadgets zo prijzig. In onze AliExpress-rubriek zetten we wekelijks nieuwe hebbedingetjes op een rijtje, waaronder Star Wars-items. Zo hebben we bijvoorbeeld al een Wookie-trui en een Darth Vader-bieropener uitgelicht. WANT!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze peperdure X-Wing pen is het ultieme Star Wars kerstcadeau
Sluiten