Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 31 jul 2019

Zeldzame Star Wars video met Mark Hamill en Harrison Ford duikt op

De meeste bekende acteurs hebben een zeer druk schema, maar dat weerhoudt ze er vaak niet van om actief te zijn op social media. Gelukkig maar, want soms worden er hele leuke dingen gedeeld. Zoals bijvoorbeeld het onderstaande Star Wars filmpje met Harrison Ford en Mark Hamill dat door die laatste onder de aandacht werd gebracht.

Mark Hamill en Harrison Ford samen in zeldzame video

Star Wars acteur Mark Hamill, die we natuurlijk allemaal kennen vanwege zijn vertolking als Luke Skywalker, heeft onlangs een bijzondere video onder de aandacht gebracht. Hierin is te zien hoe hij met mede-acteur Harrison Ford (Han Solo) een screentest doet voor Star Wars: Episode IV: A New Hope.

In de video zien we de twee samen een dialoog voeren, kort nadat ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Vandaar dat wij iedere Star Wars fan aanraden om dit filmpje even te bekijken. Al helemaal vanwege het feit dat de teksten in kwestie niet in de uiteindelijke film verwerkt zijn:

Het betreffende filmpje werd via Twitter gedeeld door een Star Wars fan die vervolgens de aandacht van Mark Hamill wist te trekken door hem in het bericht te taggen. Deze besloot hierop te reageren met het achtergrondverhaal.

A New Hope was de eerste Star Wars film ooit en maakte een enorme impact op de filmwereld. Het succes zorgde ervoor dat zowel Mark Hamill als Harrison Ford in één klap supersterren werden. Al gingen ze ieder op een eigen manier met de roem om. Zo doet Hamill nog steeds zijn best om zoveel mogelijk te reageren op vragen van fans, terwijl Ford liever niet meer over de franchise lijkt te willen praten.

Meer Star Wars

Het lijkt even stil rondom de populaire sci-fi franchise, maar eind dit jaar kunnen we genieten van The Rise of Skywalker, de langverwachte afsluiter van de Star Wars franchise. Al zal daarna nog een nieuwe trilogie volgen, gemaakt door niemand minder dan de producers van Game of Thrones.

Reageer op artikel:
Zeldzame Star Wars video met Mark Hamill en Harrison Ford duikt op
Sluiten