Stargirl trailer toont ons een bekende DC superheldin

Een tiener zijn is niet altijd even makkelijk, maar wat als je er ook nog eens achterkomt dat je stiefvader ooit het hulpje van een superheld was en jij hem moet gaan opvolgen? Dit concept staat centraal in Stargirl, de aankomende DC superhelden serie voor The CW.

Streamingdienst DC Universe heeft onlangs een eerste trailer voor deze serie gedeeld, welke je hieronder zelf kunt checken.

Eerste trailer voor DC serie Stargirl

De serie gaat over een middelbare scholier genaamd Courtney Whitmore, die ontdekt dat haar stiefvader ooit de sidekick was van superheld Starman. Het blijkt aan haar te zijn om het stokje over te nemen en zodoende in de huid van Stargirl te kruipen.

Het personage van Stargirl/Courtney Whitmore gaat vertolkt worden door Brec Bassinger. Daarnaast zijn er rollen voor Brian Stapf, Henry Thomas, Lou Ferrigno Jr. en Meg DeLacy. De serie staat gepland om in maart 2020 te worden uitgezonden. Dit zal gebeuren via zowel de Amerikaanse zender The CW als streamingdienst DC Universe.

Stargirl is – zoals bij ieder personage in de DC series – gebaseerd op een karakter uit de DC comics. Het is overigens niet de eerste keer dat ze in een serie opduikt. Zo was het personage onder andere al te zien in een aflevering van Legends of Tomorrow, een serie die eveneens op The CW wordt uitgezonden. Toen werd ze echter vertolkt door Sarah Grey.

Sarah Grey als Stargirl
Sarah Grey als Stargirl in Legends of Tomorrow | Bron: The CW

Er wordt ook beweert dat Stargirl haar opwachting gaat maken in Black Adam, een komende DC film waarin Dwayne Johnson de gelijknamige slechterik zal vertolken.

Arrowverse

Ondanks dat Stargirl al eerder in het Arrowverse te zien was (en toen door een andere actrice vertolkt werd) blijkt dat ook de nieuwe serie aan deze franchise gelinkt gaat zijn.

Het Arrowverse is een fictief universum waarin onder andere DC series als Arrow, Supergirl, The Flash en het eerdergenoemde Legends of Tomorrow zich afspelen.

Reageer op artikel:
Stargirl trailer toont ons een bekende DC superheldin
Sluiten